7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хъл Сити – Уотфорд: прогноза и ревю (22 апр 2017) Премиершип

Хъл Сити излиза за задължителна победа срещу подсигуреният тим на Уотфорд.

Хъл Сити отчаяно се нуждае от точки за да запази преднината си пред Суонзи. „Тигрите“ продължават битката си за оцеляване с търсене на задължителна победа днес над Уотфорд.

Хъл Сити изигра един доста спорен сезон начело с Майн Фелан, и едва след смяната му с Марко Силва в отбора настъпи положителна промяна.

Начело със Силва отбора започна да печели точки, но победите идваха предимно у дома, докато визитите на Хъл продължават да са трагични. След две поредни победи над Мидълзбро и Уест Хям, „тигрите“ отново се сгромолясаха като гости записвайки две поражения в изминалите два кръга от Ман Сити и Стоук Сити.

За днешното домакинство настроението в тима е положително. Няма нови контузии или проблеми с наказани играчи, което прави знак „1“ за тях един от най-търсените за залози в Премиершип този кръг. Очакванията са Силва смени схемата 4-2-3-1, като постави двама нападатели, един от който със сигурност ще е голмайстора Умар Ниасе.

В същото време гостуващия Уотфорд пристига без особено притеснение на „Kей Ком Стейдиъм“. Отбора е разположен на безопасното 10-то място с актив от 40 точки, като оцеляването им бе напълно подсигурено благодарение на три поредни победи у дома в последните четири кръга.

Валтер Мадзари има известни проблеми в отбраната, където със сигурност няма да може да разчита на уругваеца Мигел Бритос, Юнес Кабул и Крейг Каткарт.

Определено очакванията са за победа на Хъл днес. Домакините се нуждаят от тази победа, а Уотфорд вече постигнаха своята цел и едва ли ще си дадат много зор, още повече че като гости не са от най-добрите. „Тигрите“ изиграха няколко доста силни домакински срещи, като няма как да не отбележим и скорошната победа над Ливърпул.

Атлетико Мадрид - Лестър, Бонус в Efbet за нови клиенти

Уотфорд загубиха на нула последните си три гостувания, което ще окрили домакините да продължат с тези резултати. Точката няма реална стойност за Хъл днес, тъй като трябва да се надяват на максимум от домакинствата си до края на сезона, което единствено ще им донесе така желаното спасение.

Прогноза: 1 @ 1.90 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации