12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хърватия – Гърция, прогноза (12 ное 2017)

Хърватия е на крачка от класиране до Световните финали и едва ли ще позволят на „елините“ да наваксат пасива от 4-1 след първия плейоф в Гърция. Двубоя между двата отбора е в неделя вечер, от 21:45 часа българско време.

Хърватия може би очакваха по-сериозна съпротива от коравия като домакин тим на Гърция. Гърците не успяха по-никакъв начин да затруднят съперника си, а най-силното им звено – защитата, просто не сработи срещу „шахматистите“. „Елините“ се нуждаят от истинско чудо в Загреб, което едва ли ще се осъществи.

Все пак 2.10 е коефициента за победа на Хърватия в Efbet, което е малко странно на фона на първия плейоф. Букмейкъра очаква двата отбора да си разменят голове, като опцията Гол/Гол се предлага при коефициент от 1.80, но интересното е, че в същият момент вероятността за над 2,5 гола е по-малко очакваното събитие.

Селекционера Михаел Скибе е останал крайно разочарован от резултата в първия мач и открито обеща, че на реванша Гърция ще стои по напълно различен начин на терена. За целта специалиста ще заложи на офанзивна постройка на състава, която ще има за целта да навакса цели три гола в Загреб.

Хърватия от друга страна ще играят далеч по-спокойно и премерно. Комфортната преднина от 3 гола трудно ще бъде заличена, а дори обратното. С футболисти като Лука Модрич, Никола Калинич, Иван Перишич и Андрей Крамарич, които бяха „виновниците“ за 4-те попадения в Гърция, „шахматистите“ няма да позволяват да бъдат изненадани.

Селекционера Златко Далич отново ще разполага с всичко най-добро, като дори в игра се завръща Марио Манджукич, който пропусна първата среща поради контузия, но вече е напълно възстановен.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 2.05 коефициент (Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации