13.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хърватия – Дания Прогноза

ХЪРВАТИЯ – ДАНИЯ
Световно първенство – 1/8 финал
Неделя, 01 юли 2018 г., 21:00 ч.
Заложи в efbet

Хърватия – Дания: вторият мач от неделния ден не предизвиква сериозен интерес сред неутралните фенове, но със сигурност развоят му ще бъде интересен. Победителят в група D Хърватия излиза срещу втория в група C – Дания. Двубоя е на новия стадион в Нижни Новгород от 21:00 часа наше време.

Хърватите не оставиха шансове на конкурентите от своята група, след като си гарантираха първото място с пълен актив от точки. Най-запомняща беше победата с 3:0 над Аржентина, която дълго време ще тежи на “гаучосите”.

Златко Далич няма да прави ротации в своя тим, като единствено под въпрос остава Марко Пяца, който получи лека травма в мача срещу Исландия. Халфовата линия отново ще бъде изградена от двойката Модрич – Ракитич, които ще трябва да захранват офанзивните футболисти Перишич, Манджукич и Ребич с дълги и точни пасове.

За Яге Харейде проблемите са свързани с участието на Томас Дилейни и Уилям Квист. Надеждите на медицинските лица в тима са, че двамата ще бъдат възстановени напълно за предстоящия осминафинал.

Дания изигра сравнително добри мачове в групата, с които изяви амбиции за участие в елиминационния етап. Последната победа за Дания на елиминации е през 1998 година на първенството във Франция.

Хърватия и Дания имат само една контрола помежду си, състояла се през 2004-та година. Тогава балканската страна побеждава с 2:1. Подобен развой очакваме на арената в Нижни Новгород. Хърватия са фаворити, според букмейкъри и специалисти. Ние също възлагаме големи очаквания на този отбор, практикуващ красив и ефикасен футбол.

Прогноза Хърватия – Дания: 1 @ 1.85 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 20:00 ч. на 30.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации