8.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хърватия – Турция: време е за реванш!

Хърватия и Турция играха за последно това лято, в групите на Европейското първенство по футбол във Франция. Тогава Хърватия победи Турция и ги изхвърли от надпреварата в скучен мач завършил 1-0. Този резултат сега ще доведе само до едно – реванш за Турция, които ако не друго поне ще търсят задължителен гол във вратата на съперника си.

Двубоя Хърватия – Турция е днес, от 21:45 часа в столицата Загреб на стадион „Максимир“. Коефициента за победа на Хърватия е 1.53, равенството се предлага при 4.10, а залози за победата на Турция се приемат при 7.50 коефициент (betano.ком)

Хърватия и Турция се състезават в група „I”, където са и отборите на Финландия, Исландия, Украйна и Косово. В групата попаднаха сравнително равностойни отбори, като липсва абсолютен аутсайдер, какъвто има в почти всички останали. Като дебютант в квалификациите изпъква името на Косово, който тепърва ще видим на какво са способни.

Макар и да няма аутсайдер в групата, то има фаворит за спечелването й, и това е отбора на Хърватия. Отбора притежава много добри и обиграни футболисти на почти всяка линия. Макар и да се провалиха на Европейското, то те имат реален шанс за изява тук и са способни да направят нещо запомнящо се.

В състава на Хърватия се очаква да видим в игра завърналият се централен защитник на Ливърпул – Деян Ловрен. Без него защитата на Хърватия имаше проблеми, но след завръщането му този проблем не би трябвало да е на дневен ред.

Турция от друга страна се представя значително под очакванията. На изминалото Евро 2016, отбора успя да запише само една почетна победа, при това в последния кръг над Чехия. Възпитаниците на Фатих Терим играха под всякакви критика и ще е изненада ако успеят да постигнат нещо в настоящите квалификации.

Хърватия действително са фаворит в срещата. Ако Турция бяха домакини може би имаха някакъв шанс, но в Загреб вероятно ще видим същото „представление“, което южните ни съседи изнесоха по време на участието си в Евро 2016.

Футболни пронгози за Хърватия – Турция:

  • Победа за Хърватия при 1,53 коефициент Efbet
  • (Рискова прогноза) ПП/КР Хърватия при 2,20 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации