12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хърватска – Украйна: прогнози FIFA World Cup 2018

Хърватска – Украйна
Световно първенство, Квалификации
Начало: петък, 24 март 2017, 21:45 ч.
Група I, Европа
Стадион: „Максимир“, Загреб

Хърватска е домакин на Украйна в изключитело важен мач, който би могъл да определи съдбата на двата отбора в битката за челни позиции в група I.

Хърватска в момента оглавяват класирането в групата, но с победа над Украйна в петък ще могат да си осигурят комфортна преднина от пет точки пред Украйна, и съответно 6 и повече точки от останалите претенденти в групата.

Хърватска

С този си отбор, Хърватска несъмнено е фаворит за спечелване на първото място в групата. С футболисти като Лука Модрич, Иван Ракитич, Иван Перишич, Никола Калинич и други, всички състезаващи се във водещи европейски отбори, за останалите отбори в групата ще е адски трудно да се справят с тях, а доказателство за това са трите победи и едно равенство за Хърватска до този момент в квалификациите.

Украйна

В Украйна тайно се надяват легендата Андрий Шевченко да успее да изведе отбора си до класиране на Световното първенство 2018. Отбора също е без загуба до момента, а в последните два мача дори успяха да победят съперниците си на 0.

Йевхен Коноплянка и Андрий Ярмоленко са основните ключови фигури в средата на терена, като единственият проблем за Шевченко, е че в състава така и не намериха добър нападател.

Хърватия срещу Украйна: Прогнози

За последните седем мача срещу Украйна, Хърватска само веднъж допуснаха поражение, в три срещи отборите завършиха наравно и три победи има в сметката си Хърватска.

Победите на Хърватска обаче остават назад в годините, като последните три преки сблъсъка между двата отбора не успяха да излъчат победител, включително и двата мача в квалификациите за Световното през 2010 година.

В този пети квалификационен кръг Хърватска са нашия фаворит. Отбора е в добра форма, нямат проблеми с титулярния състав и са готови да се утвърдят на първата позиция в групата.

Препоръчителен залог: Победа за Хърватска @ 1.50 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации