11.5 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА – Берое на живо 17:30 събота 16 март

В последен кръг от редовната фаза на българската Първа лига ЦСКА е домакин на Берое. Двубоя ще се изиграе на стадион „Българска армия“ в София, с начален час 17:30 в събота, 16 март 2019. За главен рефер на срещата е определен Николай Йорданов. Двубоя ЦСКА – Берое можете да гледате на живо от тук, с онлайн залози в Palms Bet.

ЦСКА ще търси задължителен успех, за да продължи с битката си за титлата. Към момента „армейците“ изостават с 4 точки от лидера Лудогорец, и грешки на този етап не са допустими. В същото време Берое успяха да се класират сред първите шест и дори след загуба в този последен кръг няма да могат да бъдат изместени от Топ 6.

Очакванията са ЦСКА да извади абсолютно същият състав и постройка, както при последното им участие и успех над Етър (Велико Търново) с 1:3 като гости. Възможно е все пак малка промяна, която ще бъде по двата фланга на атаката, където очакваме в игра да се включи Евандро или най-вероятно Джеси.

В защита Любо Пенев няма да променя постройката, което означава, че там отново ще са карето Турицов, Бодуров, Антов и Томаш. Жанио Бикел ще е отново в ролята на опорен халф пред защитата, а пред него ще бъдат разположени Малинов и Тиаго.

Ситуацията е Берое на този етап започва леко да ескалира. Привържениците на тима се обявиха против ръководство на клуба и най-вече срещу Александър Томаш. Недоволството е породено от поредните лоши резултати на „заралий“ – две поредни загуби, които по-всичко личи, че ще им костват място сред първите трима и евентуално участие в Лига Европа.

Освен тези проблеми, отбора вероятно ще има трудности и с издръжката, след като основния им спонсор ТЕЦ „Марица изток“ 2 е с огромни задължения към БЕХ. Берое (Стара Загора) се издържа най-вече от държавното дружество, което направи така, че Берое да е с един от най-сериозните бюджети в първенството. В кадрови план гостите нямат сериозни проблеми и оплаквания. В клуба дори има ново попълнение – котдивоарски дефанзивен полузащитник Яя Меледже.

ЦСКА – БЕРОЕ (на живо)
Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.85

🏟️ „Българска Армия“
🕑 17:30▪️📺 bet365

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации