14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА – Копенхаген (09-08 20:45)

Този път “червените” са в ролята на аутсайдер! Не пропускай двубоя ЦСКА - Копенхаген и разбери защо!

ЦСКА трябва да приеме факта, че влиза в този кръг в ролята на аутсайдер, което обаче не означава, че всичко е загубено. Понякога е по-добре да заемеш ролята на аутсайдер, за да избегнеш големите очаквания, макар че безспоно, гостуващият Копенхаген е далеч по-класен състав, граден вече 5-та година от норвежеца Столе Солбакен.

След прегледа на коефициентите в букмейкърите не сме никак изненадани. “Червените” биват оценени с 3,05 в Ефбет, докато датчани получават малко по-ниска ставка – 2,55. Без съмнение ще се получи интересен и равностоен сблъсък, в който всичко ще се реши след седмица. Не вярваме развръзката да се осъществи тук. Може някой от тимовете да се сдобие с добър аванс, но със сигурност той няма да се окаже достатъчен за реванша.

Статистиката говори достатъчно за формата, в която се намират двата отбора. Трудно е да се сравнят тимове, намиращи се в оптимално състояние. ЦСКА и Копенхаген са в серия от 5 поредни победи. В тях гостите не са допускали попадение, докато защитата на ЦСКА бе преодоляна единствено при визитата на Адмира Вакер.

Крайно време е да бъде сложен край на тази положителна статистика и двата отбора да допуснат попадение. ЦСКА разчита на голмайсторския нюх на новото си попълнение – Мауридес, докато Копенхаген ще се бори за гол на чужд терен, който да улесни задачата в реванша. Трябва да споменем и отсъствието на Николай Бодуров, изтърпяващ наказание. Това ще внесе промяна в защитата на ЦСКА и ще улесни задачата пред датските нападатели.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА: 1 @ 1.83 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 20:40 ч. на 08.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации