11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА – Локомотив Пловдив Прогноза, 31 октомври 2021

ЦСКА
31 ОКТ | 16:30

ЦСКА е домакин на Локо Пловдив, мачът е от 13-тия кръг на първенството. Гостите изостават с 13 точки от лидера Лудогорец, който обаче е играл два мача по-малко, а ЦСКА са втори с пасив от 4 точки пред „зелените“, но и с три мача по-малко.

Срещу „пловдивчани“ Стойчо Младенов ще трябва да се справи без защитника Брадли Мазику, който е с червен картон и изобщо не е ясно кой може да поеме неговата роля. Вариантите пред Младенов не са много, един от тях е Жеферсон, който обаче от известно време играе в центъра и едва ли ще се справи добре, другите опции са между Карол Метс и Пламен Гълъбов. Проблем в червения лагер има и с вратарската позиция, там в отсъствието на Густаво със задачата ще трябва да се справи Димитър Евтимов.

Локомотив Пловдив е в добра форма и нищо чудно Сашо Тунчев да не извърши никакви промени от единадесеторката, която спечели мача срещу Локомотив София.

Фаворит несъмнено е червеният тим, който ще спечели както този мач, така и предстоящия ¼ финал от турнира за Купата на България, чиито жребии отреди именно Локо Пловдив за техен съперник.

Залози на живо

Локомотив Пловдив
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации