5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА – Лудогорец, Превю и Прогноза

ЦСКА посреща на „Българска армия“ Лудогорец в среща от междинния кръг в Първа лига. Двубоя е от 17:30 часа, а за главен рефер на срещата е определен един от най-неприятните за „армейците“ съдии – Николай Йорданов.

Според efbet двубоя е абсолютно равностоен, тъй като коефициента за победа на ЦСКА е 2.50 при 2.62 коефициент за евентуален успех на Лудогорец. Букмейкъра не очаква много голове в срещата, тъй като е предложил коефициент от 1.61 за опцията Под 2,5 гола, което е и най-вероятния изход на срещата.

Интересно ще бъде, дали ще има сериозни претенции към отсъжданията на Йорданов, който отново бе рефер на първата среща между ЦСКА и Лудогорец в Разград, мач завършил с победа за „орлите“ с 1-0. Още по-интересен факт за съдийството на Йорданов е обстоятелството, че Лудогорец са без поражение, когато той е ръководил срещата.

„Зелените“ се радват и на шест наказателни удара, отсъдени от Николай Йорданов, както и на добрите резултати на клуба при гостуването им на Ботев Враца и Етър.

Двата отбора ще бъдат в почти оптимални състави, като единственият отсъстваш от значение е нападателя на Лудогорец – Джоди Лукоки. Холандецът е с контузия, която получи при визитата на „орлите“ в Пловдив, и явно травмата ще се окаже сериозна. Лукоки не игра само в 4 мача от началото на новия сезон в Първа Лига, а за този период успя да реализира 4 гола и още толкова асистенции.

Прогноза: Под 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации