11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Кристъл Палас: прогноза Англия, Висша Лига

Челси – Кристъл Палас
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 01 април 2017, 17:00 ч.
Стадион: „Стамфорд Бридж“, Лондон

Челси приема Кристъл Палас в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.04.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на стадион Стамфорд Бридж, а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън. Двата отбора се намират в добра форма преди мача, но целите са им съвсем различни. Челси ще търси пореден успех, който ще го приближи до титлата, докато Кристъл Палас ще се надява поне на точка в битката за оцеляване.

ЧЕЛСИ

Сините са непобедени в последните си 8 мача във Висшата Лига. Челси ще се опита да затвърди аванси от 10 точки пред Тотнъм на върха в класирането и да направи нова крачка към титлата. Съперникът обаче изглежда във форма и момчетата на Антонио Конте нямат право на подценяване.

Тибо Куртоа и Еден Азар получиха контузии по време на паузата за национални отбори, но се очаква да бъдат на линия за съботния мач. С леки проблеми са и Виктор Моузес и Диего Коща, които също се очаква да са на терена срещу Кристъл Палас. Антонио Конте няма да изневери на любимото си 3-4-3, като Педро Родригес ще бъде предпочетен преди Вилиан на дясното крило.

КРИСТЪЛ ПАЛАС

Кристъл Палас се наслади на серия от 3 последователни победи преди паузата за национални отбори. Така орлите направиха сериозна крачка към оцеляването, а в споменатите двубои дори не допуснаха гол във вратата си. Сериозно влияние върху представянето на отбора оказа включването на Мамаду Сако в центъра на защитата.

Сам Алърдайс няма намерение на прави промени в своя състав с оглед добрата форма на играчите си. Патрик Ван Анхолт ще се завърне в титулярния състав след като излекува контузия в глезена. С травми в състава на Кристъл Палас са Матьо Фламини, Джонатан Бентеке, Конър Уикъм, Стив Манданда и Папе Суаре.

Челси срещу Кристъл Палас: Прогноза

Кристъл Палас ще заложи на здрава защита, която донесе трите поредни победи на орлите. Челси от своя страна показа че действа търпеливо в подобни двубои и едва ли ще се хвърли в неспирни атака още от началото на мача. Очакваме тактическо надлъгване между Антонио Конте и Сам Алърдайс, което може да лиши зрителите на Стамфорд Бридж от голово зрелище.

Препоръчителен залог: Под 3.0 гола @ 1.55 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации