27.7 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Манчестър Юнайтед

Последния мач тук завърши 1-1

Флаг на отбора Челси

Челси

Флаг на отбора Ман Юнайтед

Ман Юнайтед

Прогноза: Равен @ 3.50
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Челси и Ман Юнайтед ще изиграят поредния равностоен мач

„Сините“ са без поражение след като Греъм Потър пое състава, заемайки твърдо позиция сред лидерите в класирането. Отбора е четвърти в таблицата с шест победи, два хикса и две загуби. За Греъм Потър предстои първото сериозно предизвикателство когато днес приемат у дома Манчестър Юнайтед.

Ман Юнайтед заемат пето място, плътно зад Челси със само точка по-малко в актива си. „Червените дяволи“ редуват силни със слаби мачове, като последният им запомнящ се мач бе победата срещу Тотнъм в изминалия кръг.

На „Стамфорд Бридж“ гостите трудно стигат до успех, но пък резултатите от последните мачове по-между показват, че двата отбора са равностойни. Последният успех на Челси над този съперник идва през 2020, когато като гости в мач от Фа Къп печелят убедително с 1-3. „Червените дяволи“ за последно взеха трите точки на „Стамфорд Бридж“ също през 2020г. в мач от Висшата лига приключил 0-2.

В кадрови план проблеми са налице и в двата лагера, но с една идея по-трудно ще е за Манчестър Юнайтед. При домакините срещата пропускат Фофана, Канте и Джеймс, докато от състава на Юнайтед наказан е Роналдо, а с различни контузии са Грийнууд, Марсиал, Туанзебе, Уан-Бисака и Уилямс, но пък в игра се завръща Кристиан Ериксен.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации