6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Челси – Мидълзбро: прогноза и анализ (08 май 2017)

Челси е домакин на Мидълзбро в среща от 36-ия кръг на английската Висша лига. Мачът е на 7 май, понеделник, на „Стамфорд Бридж“ и ще започне от 22:00 часа българсо време.

В петък от „Лондон Стейдиъм“ дойде прекрасната новина, че Тотнъм няма да добави никакви точки към актива си този кръг след поражението с 0:1 от Уест Хям. Така воденият от Антонио Конте тим на Челси може да увеличи аванса си на седем точки пред „шпорите“ при успех над Мидълзбро.

В миналия кръг Челси победи Евъртън като гост с 3:0 и уверено крачи към титлата. Лондончани спечелиха 12 от последните си 13 мача на собствен терен във Висшата лига, отбелязвайки 37 гола.

Мидълзбро се завърнаха във Висшата лига, но отново гледат към „Чемпиъншип“. Гостите са на шест точки от спасителната зона, след като спечелиха точка срещу Манчестър Сити в миналия кръг. Те дори заслужаваха да спечелят срещата, но късметът не бе на тяхна страна. При последната си визита Мидълзбро загуби с 0:4 от Борнемут и удължиха серията си без успех навън на 17 мача. Те загубиха 80% от предходните си десет срещи далеч от „Ривърсайд“ и не виждам как може да се противопоставят на лидера Челси.

Очаквам домакините да вземат нещата в свои ръце и да поведат още до почивката, а в последствие да запазят или увеличат аванса си като в крайна сметка да спечелят трите точки, което ще ги доближи до титлата.

Прогноза: Челси 1/1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации