9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Суонзи (25 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Хъл Сити и Бърнли излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 25.02.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на КейКом Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън.

Хъл Сити загуби гостуването си на Арсенал в последния кръг на Висшата Лига с 2:0. След поражението, тигрите имаха 2 седмици да се подготвят за предстоящия мач с Бърнли, който е ключов в битката им за спасение. 7 точки в последните 5 мача върнаха надеждите на Хъл за оставане във Висшата Лига, а новия треньор на отбора – Марко Силва изглежда върши отлична работа.

Въпреки дългата пауза без мачове, доста състезатели на тигрите остават в лазарета с различни травми. Мача с Бърнли пропускат Маркус Хенриксен, Райън Мейсън, Къртис Дейвис, Абел Ернандес, Уил Кийн, Грег Луер и Моузес Одубайо. Диумерси Мбокани и Майкъл Доусън са под въпрос за срещата, а Сам Клъкас, който бе изгонен срещу Арсенал е наказан. В отсъствието на последния, в центъра на защитата на Андреа Ранокия ще партнира Хари Макгуайър.

Бърнли спечели престижда точка у дома срещу лидера Челси след равенство 1:1 преди 2 седмици. Миналия уикенд обаче, виненочервените разочароваха феновете си с отпадане от ФА Къп от Линкълн след поражение с 1:0 на Търф Моор. Голямата цел пред момчетата на Шон Дич е спасението във Висшата Лига, а гостуването на Хъл Сити изглежда важна крачка към постигането и.

Джеф Хендрик ще изтърпи последния си от общо 3 мача наказание. Заради травми на КейКом Стейдиъм няма да видим и Дийн Марни, Кевин Лонг, Стивън Дефур и Йохан Берг Гудмундсон. Шон Дич ще заложи на обичайното за Бърнли 4-4-2 с Ашли Барнс и Андре Грей на върха на атаката.

Бърнли е отбора в много по-добри позиции в класирането, но не можем да го смятаме за фаворит в тази среща. Виненочервените продължават да са най-слабия гост във Висшата Лига с едва 1 спечелена точка далеч от своя Търф Моор. Хъл Сити пък е в подем и ще се възползва от лошата форма при гостувания на своя предстоящ съперник.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Хъл Сити@ 2.15 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации