19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Тотнъм: прогноза Англия, ФА Къп

Челси – Тотнъм
Англия, ФА Къп – 1/2-финал
Начало: събота, 16 април 2017, 19:15 ч.
Стадион: „Уембли“, Лондон

Челси и Тотнъм излизат един срещу друг в страхотен 1/2-финал във ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 22.04.2017г. (събота) от 19:15 часа българско време на стадион Уембли. В предишния кръг на турнира, Челси се справи с Манчестър Юнайтед след успех с 1:0. Тотнъм пък бе далеч по-категоричен, като разби Милуол с 6:0 на своя стадион.

ЧЕЛСИ

Сините ще бъдат в тази среща без титулярния си страж – Тибо Куртоа. Белгиеца има проблем с глезена и на вратата на Челси отново ще видим Асмир Бегович. Маркос Алонсо и Диего Коща също имат леки травми, но вероятно ще се възстановят навреме. Както обикновено в турнира за ФА Къп, Антонио Конте ще заложи на някои резерви. В центъра на защитата ще видим Курт Зума, а в средата на терена игрови минути ще получи бразилеца Вилиан. В средата на терена ще видим двойката Неманя Матич и Н’Голо Канте, а Сеск Фабрегас ще остане на резервната скамейка.

ТОТНЪМ

Шпорите ще бъдат без контузеното трио – Дани Роуз, Ерик Ламела и Хари Уинкс. Проблеми има и резервния врата Мишел Ворм, който е под въпрос. Така на вратата ще видим титуляра Уго Лорис. За разлика от своя колега, Маурисио Почетино ще заложи на всички титуляри. Младия специалист ще повтори схемата 3-4-2-1, с която изкова победа над Челси през януари с 2:0. На върха на атаката ще бъде Хари Кейн, а зад него ще действа Деле Али и Кристиан Ериксен. Въпреки добрата си форма, Сон Хюн Мин ще остане на резервната скамейка.

Челси – Тотнъм: Прогноза

Очакваме страхотна тактическа битка между Антонио Конте и Маурисио Почетино. Двамата специалисти показват много качества в такива двубои и ще станем свидетели на вълнуващ сблъсък между Челси и Тотнъм на Уембли. Очакванията са ни че няма да видим много голове и няма да е изненада ако станем свидетели на 120 минути игра.

Препоръчителен залог: Под 2.5 гола@ 1.75 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации