6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Хъл Сити (22 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Челси и Хъл Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 22.01.2017г. (неделя) от 18:30 часа българско време на Стамфорд Бридж, а главен съдия на мача ще бъде Нил Суорбик.

Челси спечели с 3:0 гостуването си на шампиона Лестър. Така сините се отърсиха по нй-добрия начин от загубата в лондонското дерби с Тотнъм. Челси продължава да е убедителен лидер, като събра 52 точки и има преднина от 7 на върха в класирането.

Диего Коща и Антонио Конте си стиснаха ръцете след конфликта по между им миналата седмица. Сега е много интересно да видим дали италианския специалист ще заложи на испанския таран в предни позиции. Ако това не се случи в ролята на фалшива деветка отново ще видим Еден Азар. Завръщането в групата на Диего Коща означава, че Антонио Конте може да разчита на абсолютно всички футболисти в отбора си. Неочаквания герой за Челси преди седмица – Маркос Алонсо отново ще стартира в ролята на ляв халф-бек.

Хъл Сити спечели с 3:1 домакинството си на Борнемут. Обрат от 0:1 донесе първа победа за тигрите във Висшата Лига ноември месец насам и възроди шансовете им за спасение. Успехът е по-сладък за Хъл тъй като това бе и дебют на новия треньор – Марко Силва в мач за първенство. Сега тигрите ще се опитат да затвърдят добрите впечатления при гостуването на убедителния лидер – Челси.

Маркус Хенриксен, Моузес Одубайо, Грег Луер, Уил Кийн, Алекс Брус, Брайън Лениан, Шон Малоуни и Алан МакГрегър са контузени и пропускат гостуването на Стамфорд Бридж. Марко Силва няма да може да разчита и на Ахмед Елмохамади и Диумерси Мбокани, които участват в турнира за Купата на Африканските нации. С оглед проблемите в лагера на Хъл Сити няма да е изненада ако в стартовия състав на тигрите видим новите попълнения Омар Ниасе и Евандро.

Марко Силва ще подреди своя отбор в защита и ще се опита да изненада Челси. Хъл ще се опита да продължи доброто си представяне в последно време и смятаме, че няма да се даде лесно на лидера в класирането. Очакваме добра игра от тигрите в защита и малко голове на Стамфорд Бридж в последния мач от кръга във Висшата Лига.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола @ 1.575 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации