10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Черно Море – Левски, на живо (07 май 2017)

Черно Море и Левски ще се изправят един срещу друг в Каварна в мач от петия кръг на плейофите на Първа професионална лига. Двубоя от 17:30 часа можете да проследите онлайн в Gongplay, както и от тук, заедно с атрактивни онлайн залози на живо:

Двубоя Черно Море – Левски определено ще предизвика интерес, най-малкото заради старши треньора на символичните домакини Гонзо, който ще направи всичко възможно да не позволи на Левски да си тръгнат от Каварна с пълен актив от точки.

Гледайте онлайн Черно Море – Левски

Черно Море и Левски не могат да се похвалят с добри резултати в последните няколко кръга. Докато „моряците“ очаквано загубиха в три от последните четири кръга, то за Левски неочаквано дойде погрома от ЦСКА в последния кръг. Загубата от „вечният съперник“ определено ще повлияе върху играта на „сините“, обстоятелство на което най-вече се надява Георги Иванов. Освен на сломения дух, Гонзо ще разчита на поне точката и поради факта, че Левски ще играят със значително променен състав, за който няма никаква информация какъв точно ще бъде.

Николай Митов ще даде последна възможност на играчите си да се докажат, и тези от тях, които не успеят да впечатлят специалиста е много вероятно да приключат с играта си в клуба през следващия сезон. Очаква се Митов да даде възможност за изява и на юношите, поради което състава ще е наистина непредвидим.

Срещу Черно Море, Левски ще изкара нов капитан. Това е французина Мехди Бурабия, който получи капитанската лента след като останалите възможни са с контузии и наказание. Халфа се представя на ниво в последно време и не случайно получава това признание.

Черно Море имат една единствена цел до края на сезона и тя е да се задържат на моментната си позиция, която в случай че ЦСКА получи отказ за участие в Лига Европа, ще се даде възможност на Черно Море.

Прогноза: Гол/Гол @ 3.10 коефициент 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации