11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лидера в Първа Лига Черно Море ще търси победа над Локо Пловдив в петък

Черно Море и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в среща от четвъртия кръг на Първа професионална лига в България. Двубоя ще се изиграе в петък вечер от 21:15 часа. Домакините все още не познават вкуса на загубата, записвайки две победи и равенство, а гостуващият тим на Локомотив също няма загуба, но имат две равенства и победа до момента.

Локомотив Пловдив ще търси задължителен успех над „моряците“, макар и наставника на пловдивчани да е бивш футболист и треньор на Черно Море. Фаворит в срещата разбира се е Черно Море с коефициент за тяхната победа от 2,15, докато за успеха на гостите коефициента е близо 3,00. Вероятността да станем свидетели на повече от 2,5 гола пък се оценява от букмейкъра Efbet с коефициент 2.15.

В изминалия трети кръг от новия формат на първенството в България, Локомотив Пловдив се наложи над Монтана с 3:0, с което футболистите на Илиан Илиев записаха първата си победа за сезона. Въпреки добрата игра на отбора, треньора им остана крайно недоволен от играта им в отбрана, и в предстоящия кръг вероятно ще видим далеч по-добре изградена защитна линия на пловдивчани в Каварна.

Локомотив Пловдив ще играят както и във всеки друг мач само за победа. След изминалите три кръга, старши треньора на клуба сподели, че се надява да са изчистили грешките, които допускаха досега. Макар и да победиха лесно Монтана, Локомотив Пловдив доста лесно позволиха топката да стигне близо до очертанията на вратата им.

В състава на гостите няма сериозни кадрови проблеми, като единствено аут остава контузеният Аймен Суда, но той ще е извън терена поне още месец.

Прогноза Черно Море – Локо Пд: Х @ 3.50 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации