6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Чили – Австралия, прогноза (25 юни 2017)

След равенството с Германия в предходния кръг, Чили вече са един от най-сигурните участници в полуфиналите от турнира за Купата на Конфедерациите. Шампионите от Южна Америка са лидер в таблицата и единственото, което трябва да направят за да си подсигурят участието напред в турнира е да не загубят от Австралия.

Австралия така и не успяха да постигнат нещо запомнящо се в това издание на турнира. Докато очаквано загубиха от Германия с 3-2 в началото, в изминалия кръг бяха просто бездейни срещу Камерун, завършвайки 1-1, като изравнителния им гол бе от дузпа.

Представянето на Австралия обаче едва ли изненадва някой, тъй като за отбора е характерно да се представят на ниво единствено у дойма. Само в две от изминалите 10 срещи извън Австралия отбора излезе победител, като и двете победи дойдоха над сравнително слаби съперници в лицето на Бангладеш и ОАЕ.

Чили едва ли ще пазят равенството и още през първата половина ще опитат да поведат в резултата и подсигурят участието си на полуфиналите. Южноамериканците със сигурност ще наложат своя атакуващ стил на игра, който ще проработи на 100% срещу слабата защита на Австралия и лиспата на скорост при футболистите на Ангелос Постекоглу. Австралия нямат победа над този съперник, като за изминалите три срещи по-между им най-много успяха да стигнат до равенство в една от тях.

Прогноза: Първо полувреме Чили @ 1.80 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации