13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Шампионска лига: Дъндолк – БАТЕ Борисов | 02.08.2016

Шампионите на Беларус – БАТЕ Борисов ще гостуват на ирландския тим Дъндолк в мач реванш. Срещата е от третия квалификационен кръг на Шампионска лига и ще се изиграе във вторник вечер (02 август) от 22:00 часа българско време.

В първата среща хегемонът в Беларус – БАТЕ Борисов не сгреши и успя да спечели трите точки у дома. Победата на беларусите бе минимална с 1-0, което означава, че всичко ще се решава на реванша. В крайна сметка само един гол за БАТЕ вероятно ще е достатъчен за да сломят съпротивата на Дъндолк. БАТЕ Борисов притежават доста голям опит на евросцената и едва ли някой може да ги постави като аутсайдери в този мач, макар и насред ЕЙРЕ.

Домакините от друга страна тази година не са за подценяване. Отбора на Дъндолк успя да спечели титлата за втора поредна година, като нямаше почти никаква реална конкуренция. В турнир като Шампионска лига обаче, ирландците имат само две участия. Веднъж играха миналия сезон когато се изправиха точно срещу БАТЕ Борисов, и сега е второто им участие. В дебюта си в Шампионска лига срещу БАТЕ очаквано загубиха. Първата среща в Беларус БАТЕ спечели с 2-1, а на реванша след 0-0, беларусите продължиха напред.

Дъндолк се включи в турнира от предходния кръг, където противник им бе исландския Хафнарфьордур, с когото нямаха проблеми, но веднага след това късмета им изневери и жребият се повтори.

БАТЕ Борисов умеят да печелят подобни мачове, още повече, че идват тук с преднина. Дъндолк няма да издържат психически и предходния резултат тук е вероятно да се повтори, което е идеално за беларусите. БАТЕ дори и да не победи няма как да си тръгне толкова рано от надпреварата. Очаквам и двата отбора да подходят по предпазливо, като срещата ще завърши с по-малко от 2,5 отбелязани гола.

Прогноза Дъндолк – БАТЕ Борисов: Под 2,5 гола @ 1,60 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации