5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Швеция – Франция, прогноза (09 юни 2017)

Швеция – Франция
Квалификации за Световно първенство – Европа (Група A)
Начало: петък, 9 юни 2017 г., 21:45 часа

Двубоя между Швеция и Франция се очертава да бъде един от най-интересните, след като двата отбора са лидери в квалификационната Група А, където се намира и България. Франция са лидер в групата с актив от 13 точки, а домакините са на второ място с три точки по-малко.

Гледай на живо Швеция – Франция + 100 лева бонус

Франция има страхотен шанс да се установи на върха в Група А при победа в този кръг, с което ще увеличи преднината си с цели шест точки, а с оглед оставащите след това четири кръга, програмата им е сравнително лесна и не би трябвало да имат проблеми да финишират първи.

Ноември месец миналата година Франция извоюва победа над този съперник с 2-1 у дома, а последната им среща тук завърши отново с победа на „Петлите“ с 3-2. Статистически Франция е абсолютен фаворит в мача, след като нямат загуба в Швеция от далечната 1960 година насам.

За Швеция тази среща може да се окаже решаваща. Със спечелените до момента 10 точки отбора съвсем не е сигурен за мястото си, след като дори България е по петите им с пасив от 1 точка, а не трябва да забравяме и Холандия, които едва ли ще искат да се провалят в тези квалификации.

Швеция са опасен противник, но точно в този момент, точно срещу този отбор на Франция едва ли имат шанс.

Прогноза: 2 @ 1.72 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации