29.1 C
Ню Йорк
четвъртък, май 9, 2024

Buy now

Ще повторят ли Барселона удара си и над ПСЖ

Барселона излиза за разгром срещу гостуващия тим на парижани – ПСЖ в среща реванш от 1/4 финалите на Шампионска лига.

Първият двубой между Барселона и ПСЖ беше изключително зрелищен и динамичен, но напук на очакванията за лесна победа за каталунците, ПСЖ успяха да се докопат до престижното равенство с гол на Златан Ибрахимович в последните минути на двубоя. Попадението на шведа, обаче беше доста спорно и на повторенията след мача ясно се видя, че голмайстора на ПСЖ, е в позиция „офсайд” преди да вкара топката във вратата на Виктор Валдес. В крайна сметка двубоя завърши 2:2 и макар че ПСЖ успя да измъкне равенството от Барселона, то това едва ли трябва да бъде някаква утеха за тях, предвид факта, че втория двубой, е на „Камп Ноу“ и предимството отново, е на страната на Барселона.

ПСЖ ще може да разчита на всичките си звезди за изключително важното гостуване на Барселона в сряда вечер, докато участието на мега звездата на каталунците Лео Меси все още, е под сериозен въпрос. Дори и без Меси обаче, Барселона показа, че е също толкова добра. През уикенда „каталунците“ се наложиха с категоричното 5-0 над Майорка в двубой от Примера дивисион, така, че евентуалното отсъствие на Лео Меси не трябва да успокоява парижани и да се заблуждават, че задачата им се улеснява до голяма степен, дори напротив, съотборниците на Лео Меси ще дадат всичко от себе си, за да направят така, че липсата му да не се усети нито за миг.

Едва ли някой се съмнява в победата на Барселона, като за мнозина въпроса, е с колко ще бъде разгромен френския им съперник. Видхяме ги какво направиха с Милан, затова отново се очаква, че ще покажат най-доброто на което са способни и бързо ще решат крайния изход от двубоя!

Прогноза Барселона – ПСЖ:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации