13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Барселона, прогноза Шампионска лига, 1/4 финал (11.04.)

Един от най-интересните 1/4-финали в Шампионска лига противопоставя отборите на Ювентус и Барселона. Първата среща между двата отбора ще се проведе във вторник, 11 април, от 21:45 часа българско време на „Ювентус Стейдиъм“.

Ювентус записа икономина победа с 2:0 срещу Киево през уикенда. С успеха, бианконерите продължават да крачат уверено към титлата в Италия. Големия мач за Юве обаче е предстоящия с Барселона.

Леонардо Бонучи, Марио Манджукич, Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи получиха почивка срещу Киево, но сега се завръщат в състава на Макс Алегри. Треньора на Юве няма сериозни проблеми със състава си, като единствено Марко Пяца е контузен. Дани Алвеш ще полуи титулярно място на десния бек срещу бившия си отбор, а Стефан Лихтщайнер ще остане резерва. Хуан Куадрадо пък трябва да внимава да не получи жълт картон, тъй като ще пропусне реванша в Испания.

Барселона загуби гостуването си на Малага през уикенда с 2:0. Така каталунците компроментираха шансовете си за титлата в Испания и ще трябва да хвърлят всичко в Шампионската Лига.

Серхио Бускетс е наказан и пропуска първата среща в Торино. Така в средата на терена се очаква включването на Андре Гомес. Алеиш Видал и Рафиня са контузени и няма да пътуват за Италия. Неймар, Иван Ракитич и Жерар Пике висят с картони и трябва да внимават за да не пропуснат реванша на Ноу Камп. Много ще бъде интересна битката между Луис Суарес и Джорджо Киелини, които имат стара закачка от Световното първенство през 2014 година.

Ювентус ще се опита да измъкне добър турнирен резултат преди реванша в Италия. Барселона е фаворит, но бианконерите няма да се дадат лесно. В плановете на Макс Алегри със сигурност влиза и нулево реми. С оглед на това Юве ще заложи на здрава защита и прогнозата ни е че това ще доведе до по-малко от 3 гола в мача.

juventusЮвентус – БарселонаБарселона
Стадион: „Ювентус Стейдиъм“, Торино
Начало: 11 април 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Шимон Марчиняк
Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.87 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации