10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Болоня (08 яну 2017) прогноза, Серия А

Ювентус и Болоня излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 08.01.2017г. (неделя) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино.

Ювентус завърши годината в Серия А с успех в дербито срещу Рома с 1:0. След това обаче, Старата госпожа загуби с дузпи финала за Суперкупата на Италия от Милан и това остави горчив привкус във феновете на отбора. Сега момчетата на Макс Алегри ще се опитат да стартират по възможно най-добрия начин новата година.

Дани Алвеш, Леонардо Бонучи и Алекс Сандро продължават да лекуват контузии и пропускат мача с Болоня. Мехди Бенатия и Марио Лемина пък ще вземат участие в турнира за Купата на Африканските нации и отпадат от сметките на Макс Алегри в следващите поне 3 седмици. Така Ювентус няма много опции в защита, като там най-вероятно ще видим карето Стефан Лихтщайнер, Андреа Бардзали, Джорджо Киелини и Патрис Евра. Новото попълнение на бианконерите – Томас Ринкон ще остане на резервната скамейка, като ще е опция за мястото на Стефано Стураро в средата на терена. В предни позиции, като партньор на Гонзало Игуаин ще стартира Пауло Дибала, а Марио Манджукич ще остане резерва.

Болоня завърши годината с хубав успех над Пескара с 3:0. Въпреки него, червено-сините остават близко до опасната зона – 15-то място с актив от 20 точки. Момчетата на Роберто Донадони имат труден тест за старт на 2017 година, но едва ли ще се предадат лесно.

Симоне Верди и Умар Садик са контузени в лагера на Болоня. Сафир Тайдер пък отпътува за турнира за Купата на Африканските нации и също отпада от сметките на Роберто Донадони. В атака, въпреки че Болоня предимно ще се защитава в Торино ще видим трима нападатели. Фаворити да партнират на Матиа Дестро по крилата са Лука Рицо и Ладислав Крейчи.

Ювентус стартира годината с устрем към нова титла в Италия. Очакваме ударно начало от Старата госпожа, която ще търси задължителна победа. Съперник като Болоня не е от ранга на бианконерите, които очакваме да изградят успеха си още през първото полувреме.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус/Ювентус ПП/КР @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации