6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Ювентус – Лион, Шампионска Лига, сряда – 02 ноември

Ювентус и Лион излизат един срещу друг в среща от група H на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 02.11.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино, а главен съдия на мача ще бъде Бьорн Куйперс от Холандия.

ФК ЮвентусЮвентус спечели с 2:1 срещу Наполи в Серия А през уикенда. Така Старата госпожа отново има солидна преднина в своя шампионат. В Шампионската Лига, Юве е лидер със 7 точки в групата и успех в предстоящия мач срещу Лион ще класира отбора напред в турнира.

Заради наказание от групата на бианконерите отпада Марио Лемина. Марко Пяца, Джорджо Киелини и Пауло Дибала пък са контузени и няма да са на разположение на Макс Алегри за срещата с Лион. Стефан Лихтщайнер пък е без картотека за турнира така, че Дани Алвеш е без конкуренция на десния фланг. Клаудио Маркизио пък е все по-близо до оптималната си форма след дълго лечение на контузия, но въпреки това ще остане резерва.

Олимпик ЛионЛион спечели гостуването си на Тулуза в Лига 1 през уикенда с 2:1. Въпреки успеха, хлапетата продължават да са далеч от лидерите в класирането, като се намират на 8-мо място с актив от 16 точки. В Шампионската Лига, Лион има 3 спечелени точки срещу Динамо Загреб на старта на групата и ако не направи някакво чудо в Торино почти сигурно ще остане на 3-тото място в класирането.

Кристоф Жале и Матьо Валбуена са единствените контузени в лагера на хлапетата. Треньора Бруно Генесио успя да запази силите на доста основни играчи през уикенда, които ще се завърнат за двубоя с Юве. Лион ще подходи дефанзивно в Торино и ще заложи на схемата 3-5-1-1. Единствения нападател в стартовия състав на хлапетата ще бъде Александър Лаказет, който обаче не се намира в най-добрата си форма.

Именно дефанзивната нагласа на Лион ни кара да смятаме, че ще станем свидетели на нискорезултатна среща. Ювентус е големия фаворит, но както и преди 2 седмици във Франция прогнозираме, че двата тима няма да си вкарат много голове.

вземи си бонуса още сегаЮвентус – ЛионПод 2.5 гола@ 2.10 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации