9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Наполи, Серия А, събота – 29 октомври

Ювентус и Наполи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 29.10.2016г. (събота) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино, а главен съдия на мача ще бъде Джанлука Роки.

Ювентус победи с 4:1 Сампдория през седмица. Така Старата госпожа се отърси от неприятна загуба от Милан с 1:0 преди 7 дни. С успеха Ювентус запази първото място в класирането където се намира с актив от 24 точки. Сега пред бианконерите предстои важно домакинство на един от претендентите за титлата – Наполи.

Макс Алегри успя да направи ротации през седмицата за да може играчите му да са свежи за уикенда. Клаудио Маркизио се завърна в игра след дълго лечение на контузия. Опитния халф обаче едва ли ще бъде готов да стартира титуляр. Въпреки доброто представяне на Хуан Куадрадо през седмицата, Алегри ще се довери на опитния Дани Алвеш срещу Наполи. Патрис Евра има лек проблем и е под въпрос за срещата, докато твърдо аут заради травми са две от младите звезди в отбора – Марко Пяца и Пауло Дибала. Така на върха на атаката на Юве без алтернатива са Марио Манджукич и Гонзало Игуаин.

Наполи победи Емполи през седмицата с 2:0. Успеха бе втори пореден за небесносините в Серия А и ги изкачи на 3-то място, само на 4 точки от лидера и предстоящ съперник – Ювентус.

Подобно на своя колега Алегри, Маурицио Сари успя даде почивка на доста основни играчи през седмицата. Опитния специалист обаче има проблеми в своята атака, където контузен е Аркадиуш Милик, а Маноло Габиадини е наказан. Така в ролята на фалшива деветка отново ще видим крилото Дрис Мертенс. Централния защитник – Раул Албиол поднови тренировки през седмицата след лечение на контузия, но едва ли ще стартира като титуляр в Торино.

Въпреки поражението от Милан преди 7 дни, Ювентус изглежда в отлична позиция да атакува поредна титла. Наполи ще бъде крайно мотивиран да догони своя съперник, но класата е на страната на Старата госпожа. Особено на своя стадион, Юве едва ли ще има проблеми да грабне трите точки срещу пряк конкурент за титлата.

Прогноза Ювентус – НаполиЮвентус @ 1.80 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации