7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Наполи

Ювентус – Наполи 21.10.2012

Ювентус посреща Наполи в дербито от осмия кръг на италианската Серия А. Двата тима се очаква да излезнат със следните стартови състави:

Ювентус – Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Matri, Giovinco;
Наполи – De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Maggio, Inler, Behrami, Zuniga, Hamsik, Pandev, Cavani.

Двата тима се намират на първите две места в класирането, като вече отвориха разлика пред останалите отбори. Имат по 19 точки, като ги разделя единствено головата разлика – 17:4 за Ювентус и 14:3 за Наполи.

Старата госпожа се издъни единствено при визитата си на Фиорентина при 0-0, докато у дома в Серия А мачкат наред – 3 мача и 3 победи при голова разлика 8-1. Пепе продължава да е контузен, докато за днес отпада и вратаря на тима – Буфон. Освен това наставника Конте е наказан за уредени мачове и ще липсва доста време.

Наполи пък е приятната изненада на първенството до момента. Единствената им издънка дойде при визитата на Катания за 0-0. Имат най-добрата защита в първенството с допуснати само 3 гола в 7 мача, а имат и второто най-резултатно нападение в Серия А, така че никак не е незаслужено това им второ място до момента. Единствено Бритош пък продължава да отсъства, докато всички останалите с проблеми се завърнаха вече, така че са с пълна група за това дерби.

Ювентус – Наполи : Равносметката

Двата тима вече играха през този сезон и направиха 2-2 за Суперкупата, като Ювентус спечели с 4-2 след продължения. В последните години правят много резултатни мачове помежду си – 8 от последните им 9 срещи завършваха с отбелязани над 2,5 гола, така че можем да потърсим подобен залог.

Прогноза: Ювентус – Наполи @ Над 2,5 гола

Двубоя, както и всички предстоящи мачове от Серия А този уикенд, можете да гледате безплатно на живо в уеб сайта на Efbet след регистрация!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации