12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Пескара, Серия А, събота – 19 ноември

Ювентус и Пескара излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 19.11.2016г. (събота) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино, а главен съдия на мача ще бъде Микаел Фабри.

Ювентус спечели гостуването си на Киево с 2:1 преди паузата за национални отбори. Така Старата госпожа се намира в серия от 3 поредни победи в първенство, което отрежда 1-во място на тима в класирането с актив от 30 точки, на 4 пред втория Рома.

Пауло Дибала, Марко Пяца и Андреа Бардзали пропускат мача с Пескара заради контузии. Така в защитата на Ювентус, Макс Алегри ще заложи на триото Мехди Бенатия, Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини. В предни позиции пък в отсъствието на Пауло Дибала, Марио Манджукич ще продължи да действа редом до рекордната покупка на бианконерите – Гонзало Игуаин. Клаудио Маркизио е все по-близо до оптималната си форма след тежката контузия, като се очаква отново да стартира като титуляр в средата на терена.

Пескара загуби катастрофално с 0:4 като домакин на Емполи преди 2 седмици. Така делфините се намират в серия от 4 поредни загуби в първенството и не познават вкуса на победата от 2-рия кръг насам. Лощата серия прати Пескара в зоната на изпадащите – 18-то място с актив от 7 точки. Сега пред момчетата на Масимо Одо пък предстои тежко гостуване на най-негостоприемния стадион в Италия.

Андреа Кода и Норберт Гюмбер пропускат мача заради контузии. Добрата новина в лагера на Пескара е завръщането след наказание на Гастон Бругман, който ще стартира в средата на терена. В нападението на делфините ще видим Джанлука Капраро, който ще бъде и единствения атакуващ футболист във формацията на Масимо Одо.

Ювентус е убедителен лидер в класирането, а сега има на пръв поглед лесна задача срещу намиращия се в много лоша серия отбор на Пескара. На бианконерите предстои решителна среща в Шампионската Лига идната седмица, с оглед на което ще се опитат да решат бързо нещата в своя полза в събота вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус/Ювентус ПП/КР @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации