6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Сампдория, Серия А – 10-ти кръг

Ювентус и Сампдория излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.10.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино, а главен съдия на мача ще бъде Кармине Русо.

Ювентус загуби гостуването си на Милан с 1:0. След спорно съдийско отсъждане през първото полувреме и отменен гол на Старата Госпожа, момчетата на Макс Алегри рухнаха през втората част и допуснаха втора загуба за сезона, дошла отново на Сан Сиро. Въпреки поражението, Юве остава на върха в класирането в Серия А, но вече има само две точки аванс пред вторте – Рома и Милан.

Проблем след гостуването в Милано е контузията на един от основните играчи на бианконерите – Пауло Дибала. Аржентинския нападател получи разтежение в бедрото и ще пропусне следващите 2-3 седмици от сезона. Срещу Сампдория, Макс Алегри може и да прибегне до услугите на Марио Манджукич, който ще да си партнира с Гонзало Игуаин в нападение. Заради травма срещата ще пропусне и Квадо Асамоа. Джорджо Киелини и Патрис Евра пък ще се завърнат в стартовия състав на Макс Алегри, а Андреа Бардзали и Алекс Сандро ще седнат на скамейката.

Сампдория спечели градското дерби с Дженоа през уикенда с 2:1. С успеха момчетата на Марко Джанпаоло прекъснаха лоша серия от 6 мача без победа в Серия А. Преди гостуването на шампионите в Торино, Сампдория остава на 15-то място в класирането с актив от 11 точки.

Карлос Карбонеро, Даниел Павлович и Емилиано Вивиано пропускат визиатата на Юве заради контузии. Бруно Фернандес е фаворит отново да заеме мястото зад двамата титулярни нападатели на Сампдория – Фабио Куалиарела и Луис Муриел. Денис Прает пък ще остане на резервната скамейка и ще чака включване в игра през второто полувреме.

Ювентус пое тежък удар при гостуването на Милан през уикенда. Старата Госпожа ще се опита да се реваншира с убедителна победа пред своите фенове, а колебливия отбор на Сампдория изглежда удобен съперник.

Прогноза Ювентус – Сампдория: Ювентус (-1.5АХ)@ 1.60 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации