8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус тръгва към поредна титла с дерби срещу Фиорентина

Ювентус започва защитата на титлата си с двубой срещу Фиорентина. Сблъсъкът от първия кръг на Серия А ще стартира в 21:45ч. в събота 20 август и ще се проведе на „Ювентус стейдиъм“. Старата госпожа отново е определяна за фаворит № 1 за спечелването на шампионската титла. През миналия сезон те отново отвяха конкуренцията и съвсем заслужено спечелиха рекордно пето поредно скудето. Фиорентина завърши миналия шампионат на пето място и се класира в Лига Европа, а в отделни моменти от сезона беше съвсем близо и до Шампионската лига. Ювентус спечели последните четири директни сблъсъка като и преди този двубой са сочени от специалистите за фаворит. Коефициента за домакинска победа се приема на 1,50, варианта двата съперника да разделят точките е 4,20, а победа за Фиорентина се оценява на 7,00.

Ювентус бе един от най – активните отбори на трансферния пазар през това лято не само в Италия, но и в Европа. Бианконерите привлякоха Дани Алвеш от Барселона, Мехди Бенатия от Байерн Мюнхен,  хърватина Марко Пяца, както и един от най – силните играчи на Рома – Миралем Пиянич. Но безспорно най – много шум се вдигна върху трансфера на Гонсало Игуаин от Наполи за 90 млн. евро от Наполи, който счупи вътрешния трансферен рекорд в калчото. Ювентус счупи и друг световния трансферен рекорд – след продажбата на Пол Погба в Манчестър Юнайтед за 110 млн. евро. Друг от основните играчи, който напусна тима бе нападателят Алваро Мората, който се завърна в Реал Мадрид. Старата госпожа изигра пет приятелски срещи през това лято. Като победени Саут Чайна, Уест Хям и Тотнъм и направи два хикса срещу Мелбърн и Еспаньол. За предстоящият мач треньора Максимилиано Алегри няма да може да разчита на Клаудио Маркизио, Стефано Стораро, които лекуват контузии, а новото попълнение Пиянич остава под въпрос.

Фиорентина направи силен миналогодишен сезон, но в края не успя да удържи на темпото на конкурентите и завърши на пет място в първенството. И сега очакванията на тифозите са да се продължи в тази възходяща линия за тима. Пауло Соуса не бе никак активен на трансферния пазар като се насочи към запазване на играчите от миналия сезон. Фиорентина изигра осем контроли през това лято, като след три последователни победи, последваха  пет поредни загуби, като най – сериозните бяха срещу Шалке 04, Байер Леверкузен и Валенсия. Единственият с травма в техния лагер е опитният халф Борха Валеро.

Двата отбора умеят да бележат голове и особено като се изправят един срещу друг. Последните пет директни срещи завършиха при резултат над 2,5 гола и затова напълно нормално може да заложим за подобен изход от този двубой.

Прогноза Ювентус – Фиорентина: над 2,5 гола @ 2,00 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации