7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус ще вземе преднина срещу Лацио още през първото полувреме

Лацио е домакин на Ювентус в мач от втория кръг на италианската Серия „А“. Двубоят е в събота (27 август) от 19:00 часа на „Стадио Олимпико“ в Рим.

Началото на сезона за Симоне Индзаги и Лацио бе чудесно. Римските орли спечелиха с 4:3 гостуването си на Аталанта като още до почивката си осигуриха аванс от три гола. Новият сезон стартира много добре за новото попълнение Чиро Имобиле, който се отличи с гол. Още по-добрата новина за привържениците на Лацио обаче е попаденията на младоците Ломбарди и Каталди. Юношите на „орлите“ се очаква да бъдат сред водещите играчи на отбора този сезон, който започна отлично за тях. В предстоящия мач с Ювентус Симоне Индзаги няма да може да разчита на Стефан Раду, който има мускулна травма и няма как да се възстанови за срещата.

Ювентус започна кампанията по шампионски – с успех с 2:1 над Фиорентина. По-малко от десет минути бяха нужни на звездното попълнение на „бианконерите“ Гонсало Игуиаин, за да отбележи първия си гол с черно-белия екип. Пипита се появи в игра през второто полувреме на мястото на Манджукич и вкара победното попадение за новия си тим.

Клаудио Маркизио е дългосрочно отсъстващ за Ювентус, заедно с халфовете Стефано Стураро и тийнейджъра Роландо Мандрагора. Десният бек Федерико Матиело е пред завръщане след счупен пищял, но при всички случаи ще остане на резервната скамейка.

Ювентус опази вратата си суха в седем от предходните си девет гостувания на Лацио във всички състезания, печелейки срещу този съперник шест пъти в последните седем срещи. Ювентус триумфира в 27 от последните си 29 мача като в в шест от последните си седем мача в Серия А имаха аванс на почивката и спечелиха мача. Предвид силната селекция на „Старата госпожа“ и доста по-оскъдния състав на Лацио, няма да е никаква изненада, ако „бианконерите“ вземат преднина още на полувремето и не изпуснат нещата от контрол в съботната вечер на „Стадио Олимпико“.

ПРОГНОЗА: 2/2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации