9.7 C
Ню Йорк
събота, май 11, 2024

Buy now

Южна Корея – Германия Прогноза

Бундестимът е на крачка от осминафиналите

ЮЖНА КОРЕЯ – ГЕРМАНИЯ
Световно първенство – Група F
Сряда, 27 юни 2018 г., 17:00 ч.
Виж всички залози на живо в efbet

Маншафтът се движи по ръба, но благодарение на късмета и прецизността на Тони Кроос в момента е на крачка от бленуваните осминафинали. Последната задача от група F е сравнително лесна за немската машина. Срещу тях на “Арена Казан” излиза Южна Корея, заемаща последното място в групата, без спечелена точка.

Германия изигра два изненадващо слаби мача, в които бе неузнаваема. Не видяхме онзи германски дух, който цари сред играчите на подобни форуми. Мексико се справи със защитата на Бундестима и достигна до минимален, но ценен успех, който може да ги класира на първото място.

В директния мач срещу Швеция, за втората позиция, Германия победи след пълен обрат, като последното попадение бе реализирано в 5-та минута на добавеното време. Йоахим Льов е принуден да прави рокади в своя титулярен състав, тъй като има известни проблеми в защита. Жером Боатенг е наказан, а Матс Хумелн е под въпрос за мача срещу Република Корея.

Азиатският тим заслужено се класира на Световното първенство, но на руска земя не постигна нищо значимо. Двата мача бяха загубени, което доведе до ранно отпадане от тези финали. В историята си Корея е участвала на десет Мондиала, но само в два от тях е излизала от груповата фаза. Тази негативна традиция отново застигна селекцията на Шин Тае-Йонг, който може да насочи усилията си към предстоящата Азиатска купа.

Германия се нуждае от победа, за да затвърди участието си на осминафиналите. Едва ли ще имат сериозен проблем срещу отпадналия азиатски състав, затова ще потърсим убедителен успех от Маншафта и евентуален мач срещу Бразилия в следващата фаза на турнира.

Прогноза Южна Корея – Германия: ПП / КР Германия @ 1.61 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:00 ч. на 26.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации