6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Япония – Сенегал Прогноза

ЯПОНИЯ – СЕНЕГАЛ
Световно първенство, Група Н
Неделя, 24 юни 2018 г, 18:00 часа
Залози на живо в efbet

Лидерите в Група Н Япония и Сенегал излизат в ревашащ мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол в Русия.

Япония няма причина да прави каквито и да било промени в състава си, след като с тази селекция „самурайте“ надиграха Колумбия с 2-1 на старта на надпреварата. Единственият проблем пред азиатския тим е състоянието на полузащитникът Кейсуке Хонда, който по всичко личи, че ще пропусне този мач пореди контузия.

32-годишният Хонда е получил травма в задната част на бедрото и днес тренираше по индивидуална програма.

Във вторник Япония победи с 2:1 Колумбия, а освен срещу Сенегал японските национали ще играят и срещу Полша на 28 юни във Волгоград.

В селекцията на Сенегал вероятно ще видим в игра полузащитника на Уест Хям Шейку Куяте, който изненадващо остана на пейката при победата над Полша с 2-1. Нападателя Диафра Сако също ще получи шанс за изява, като замени неубедутелния Маме Бирам Диуф.

Статистиката показва интересни факти преди този сблъсък. Сенегал успя да спечели последните си 4 мача от Световната купа, като отбеляза поне два гола в осем от последните си девет изяви. В същото време Япония няма загуба в девет от последните 10 мача за Световното първенство, което прави „самурайте“ фаворити за спечелване на този мач.

Макар Полша и Колумбия да се очакваше да оглавят класирането в Група Н, то това е твърде вероятно изобщо да не се случи. Сенегал има само една загуба в последните си 11 мача и ще влезе в ролята на един равностоен съперник на Япония.

Равенство в този мач ще усложни ситуацията за Полша и Колумбия, затова ще заложим именно на този резултат в мача!

Прогноза Япония – Сенегал: Равен @ 3.20 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 23.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации