18.2 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мексико – Еквадор, прогноза

В среща от третия кръг на група А в надпреварата за Копа Америка Мексико излиза срещу Еквадор в полунощ в събота 20.06.2015г. Световните букмейкъри определят състава на Мексико като фаворит за спечелване на трите точки с коефициент от 2,37, възможността срещата да не излъчи победител е 3,30, а успех за Еквадор се равнява на 2,90.

Мексико стартира участието в турнира с две равенства. В първия кръг те определено разочароваха с представянето си, завършвайки без голове мача си срещу Боливия. А във втория си двубой направиха зрелищно равенство 3:3 срещу домакина на Копа Америка Чили. Раул Хименес и Висенте Вуасо бяха героите за мексиканците, като двамата изнесоха много силен мач. Двамата стрелци на Мексико ще бъдат подпомагани петима халфове в лицето на Херардо Флорес, Хесус Корона, Хавиер Гуамес, Хуан Медина и Адриан Алдрете. Неостаряващият капитан Рафа Маркес ще бъде основния стълб в отбраната, а до него ще застанат Хуан Валанзуела и Хулио Домингес.

Еквадор пристигна на този турнир с големи очаквания. Но те бързо приключиха след двете поредни загуби в първите два кръга на Копа Америка. Еквадорците последователно загубиха от Чили с 2:0 и от Боливия с 2:3. Като след тези поражения шансовете им за класиране в следващата фаза са почти нищожни и само чудо може да ги класира на четвъртфиналите. Подвизаващия се в английската Висша лига Енер Валенсия и Болонос се разписаха за Еквадор в предния мач, като и сега съотборниците им ще се нуждаят от техните голове. Тимът изглежда като обречен срещу коравите мексиканци, но все пак не бива да ги отписваме толкова лесно, тъй като в предни турнири еквадорците са показвали, че винаги се борят до последно.

Мексико – Еквадор, гледай на живо онлайн тук Efbet

Прогноза Мексико – Еквадор: над 2,50 гола @ 2,00 коефициент

Последни 6 директни срещи:
Мексико – Еквадор 1:0
Мексико – Еквадор 3:1
Мексико – Еквадор 1:2
Мексико – Еквадор 2:1
Мексико – Еквадор 2:1
Мексико – Еквадор 4:2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации