13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Арсенал – Съндърланд

През изминалия месец ноември Арсенал не успя да спечели нито една среща, записвайки равенство с Тотнъм и Норич, както и загуба от Уест Бромич. Тези резултати не са изненадващи, тъй като в състава на Венгер различни контузии получиха сериозен брой основни играчи. Сред тях са Алексис Санчес, Лоран Косиелни, Сантиаго Касорла, Микел Артета, Франсис Коклен, Тио Уолкот, Томаш Росицки, Дани Уелбек и Джак Уилшир.

Въпреки това, доброто представяне на Арсенал като цяло ги оставя само на две точки от първото място, и с малко късмет още преди Нова Година отбора може да оглави класирането. Очаква се и повечето контузени играчи да се завърнат в игра, като почти възстановени вече са Тио Уолкот и Лоран Косиелни.

Съндърланд е вече над опасната зона, след като в последните два мача успяха да спечелят шест точки срещу Кристъл Палас и Стоук Сити. И двете победи дойдоха благодарение на известна доза късмет за футболистите на Сам Алардайс, които като цяло продължават с изключително слабата си игра.

Срещу Арсенал, Съндърланд остават без основния си голмайстор Джърмейн Дефоу, който успя да отбележи осем гола за „черните котки“ през настоящия сезон. Нападателя се контузи при победата над Стоук Сити, и сега лекува подколянното си сухожилие, като най-рано ще се върне в игра за следващия кръг от Висшата Лига. Заедно с Дефоу, аут остава и бранителя Себастиан Ларсон, като други проблеми в състава на гостите няма.

Съндърланд със сигурност ще се опитат да постигнат нещо срещу отслабения тим на Арсенал, но все пак домакините са големия фаворит и дори и трудно ще спечелят срещата с разлика!

Прогноза Арсенал – Съндърланд: -1,5 АХ Арсенал @ 1,80 коефициент

Начало: 05 декември 2015г., 17:00 часа, стадион „Емирейтс Стейдиъм“

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации