13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Група B: Русия – Словакия, Евро 2016

Русия и Словакия поставят началото на втория кръг на груповата фаза на Евро 2016. Двубоят е в сряда (15 юни) от 16:00 часа на стадион „Пиер Моро“ във Вилньов д’Аск.

След първия кръг „Сборная“ има една точка след равенство 1:1 с Англия, докато Словакия е на дъното на група „В“ без точка след поражението от Уелс с 1:2. Словаците първи стартираха участието си на първенството, но изиграха мач под възможностите си и отстъпиха на британците. Тимът на Ян Козак допусна ранен гол, но в средата на второто полувреме изравни чрез Дуда. В заключителните минути на мача обаче защитата им се пропука за втори път и сега ще трябва да търсят успех срещу Русия.

Селекцията на Леонид Слуцкий имаше късмет в откриващия си мач на Евро 2016, след като стигна до равенство срещу фаворита в групата Англия в края на двубоя. Мачът бе много оспорван и вървеше към 0:0, но Ерик Дайър вкара за „Трите лъва“ в 73-ата минута. В продължението обаче защитата на Англия не се ориентира добре и опитния Василий Березутски се разписа с глава, за да донесе много важна точка за Русия. Така сега дори и при евентуално поражение от Словакия, те ще имат шансове да се класират напред в последния мач с Уелс.

В тима на Русия надали ще има промени, тъй като Слуцкий бе доволен от равенството с Англия. Единствената рокада в състава на „Сборная“ може да бъде включването на Широков като титуляр за сметка на Головин. Ян Козак обаче може да се опита да промени облика на своя отбор, тъй като надали бе впечатлен от възпитаниците си в мача с Уелс. Дюриш бе много слаб в атака и е вероятно Робърт Мак да започне като титуляр. Голмайсторът в първия двубой Дуда също настоява за начало.

Efbet Русия – Словакия по Диема и Диема спорт 2

В последните години Русия и Словакия имат доста мачове помежду си като предимството е на страната на „Сборная“. Руският тим спечели с 1:0 приятелски мач през 2014 година, а през 2011 г. надигра словаците като гост с 1:0 в европейска квалификация. Русия бе с по-големи шансове за второто място от Словакия преди началото на турнира и очаквам да демонстрира, че е по-класният отбор, спечелвайки тази среща, което ще им гарантира почти сигурно място на 1/8-финалите.

Прогноза: ПОБЕДА ЗА РУСИЯ @ 2.30 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации