18.2 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Манчестър Сити: прогноза Англия, Висша Лига

Челси – Манчестър Сити
Англия, Висша Лига
Начало: сряда, 05 април 2017, 22:00 ч.
Стадион: „Стамфорд Бридж“, Лондон

Челси приема Манчестър Сити в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.04.2017г. (сряда) от 22:00 часа българско време на стадион Емиратс, а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн. Челси допусна изненадващо поражение през уикенда, като домакин на Кристъл Палас с 1:2. Манчестър Сити пък пропусна да победи Арсенал в Лондон и завърши наравно – 2:2.

ЧЕЛСИ

След грешната стъпка през уикенда, сините нямат право на грешка иначе може да усложнят излишно борбата за титлата. Въпреки загубата от Кристъл Палас, Челси има 7 точки преднина на върха в класирането пред Тотнъм и дори равенство срещу Манчестър Сити изглежда приемлив вариант.

Виктор Моузес е под въпрос за двубоя заради травми. Болежките на Тибо Куртоа, Еден Азар и Диего Коща отминаха и тримата ще бъдат в оптимална форма за двубоя в сряда. Ако Виктор Моузес не бъде възстановен навреме за мача, на десния халф-бек ще стартира Педро, а пред него в атака ще действа Уилиан. Неманя Матич пък може да отстъпи мястото си в средата на терена на Сеск Фабрегас.

МАНЧЕСТЪР СИТИ

Гражданите продължават битката си за попадане в Топ 4, а добър резултат от гостуването на лидера Челси ще бъде сериозна крачка към постигане на целта.

Илкай Гюндоган и Габриел Жезус са трайно контузени и пропускат мача с Челси. Пеп Гуардиола остана неудовлетворен от представянето на Рахийм Стърлинг срещу Арсенал и го замени на почивката. Сега е много вероятно бързоногото крило да остане на резервната скамейка. Манчестър Сити може да заложи на трима в защита, като там се очаква завръщането на капитана на отбора – Венсан Компани. Негови партньори може да бъдат Джон Стоунс и Николас Отаменди.

Челси срещу Манчестър Сити: Прогноза

Челси получи звучен шамар от Кристъл Палас през уикенда и ще се опита да се отърси в предстоящото дерби. Манчестър Сити е в серия от три поредни равенства и с оглед статута на дерби на тази среща, няма да е изненада ако двата тима си поделят по точка.

Препоръчителен залог: Равен @ 3.50 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации