14.4 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Супер комбо залог права колонка 6 срещи за днес (06 май 2017)

Представям Ви супер права колонка за залог днес от шест срещи:

Маритимо – Порто
Прогноза: 2 @ 1.44

Съдбоопределящ сблъсък и за двата тима, все още гонещи добро класиране. Маритимо допусна страшно много поражения – точно 10 на брой и не случайно е под това, което даваха предвижданията в началото на сезона. Задържането на 6-то място все пак ще доведе до силен завършек на кампанията за тях, като могат да си отворят път към участие в Лига Европа. Това обаче може и да се превърне в една илюзия за тях, понеже поражение от Порто още в този кръг ще е в състояние да позволи на Рио Аве да ги изпревари. Драконите имат изоставане от три пункта от върха, а имат само 3 кръга, за да го превъзмогнат. Перейра и Коста няма да вземат участие за Порто, а за Маритимо в същата роля са Готарди, Маурисио и Газарян. Драконите ще продълат да правят зависещото от тях и ще се надяват Бенфика все пак да претърпи загуба.

Сандхаузен – Нюрнберг
Прогноза: г/г @ 1.73

Съседски спор между два тима от средата на таблицата. Не са много случаите, при които прогноза за вкарване на голове и от едните, и от другите ще е толкова удачна. Още повече, че всеки от тях не спира да го прави, като слабото класиране се обуславя от непрестанните затруднения при организирането на играта в отбрана, която е меко казано нещо много далечно от визията им за прогрес. Трите поредни сблъсъка помежду им, в които само един от тях се разписваше, останаха в историята с получилото се 1:3 в полза на Сандхаузен през декември. Същите тимове ще продълат да са на тази вълна, като „Хардвалдщадион“ ще стане епицентър на висока съсредоточеност на голове, която да продъли градежда на серия от г/г между тях

Дюселдорф – Вурцбургер
Прогноза: 1 @ 2.05

Опашкарски тимове, които възприемат този мач като златен шанс да се разделят с посредствеността и да погледнат по-устремено към спасението. Точно 3 кръга преди финала Дюселдорф има преимущество от два пункта пред Вурцбургер, което с триумф в това домакинство, ще бъде увеличено на 5, а при два оставащи кръга ще е равносилно и на окончателно оцеляване. Затова това домакинство е толкова важно и за едните, и за другите. Все пак фенската маса, стояща зад местния тим, ще го подтикне към това да постигне желаното и да подпечата спасението си с което и да постави край на една от най-слабите си кампании през последното десетилетие.

Спортинг Хихон – Лас Палмас
Прогноза: 1 @ 1.80

Златна възможност се открива пред тима от „Молиньон“, която като нищо ще е и последната му през кампанията. Пропусне ли я, изпадането вече ще е гарантирано. Положението не е никак добро за домакините, като и при победа е напълно възможно да изпаднат, но все пак ще направят някакъв финален щурм. Лас Палмас ще е без звездното си нападателно трио Ливая, Хесе и Боатенг, а това ще е повече от достатъчно, за да могат домакините да прибягнат до по-атакуващ футбол, посредством който да достигнат до една от най-големите си победи през кампанията. И след края на този кръг те все още няма да са сред изпадащите.

Рапид – Волфсбергер
Прогноза: над 2.5 @ 1.80

Рапид Виена няма нищо общо с това, което беше само преди сезон. Въпреки че и преди 365 дни тимът нямаше особени шансове за спечелване на титлата, сега няма такива и за завършване в Топ 3. Безспорно това е най-слабата му кампания от страшно дълго време насам, а в най-добрия случай той ще завърши на 6-то място, което преди началото на кръга е притежание на Волфсбергер. Травмите измъчват страшно много столичния тим, който загуби Шауб, Мочинич, Хофман, Шрамел и Шобезбергер. Освен пълния лазарет, против тях е и традицията от последните години, която е изцяло в ъгъла на Волфсберг. 4 поредни мача за гостите без поражение от Рапид и това им вдъхва известно самочувствие. Нямайки и минимална опция за класиране, от което биха могли да придобият европейски излаз, двата тима ще играят единствено за красотата на футбола и ще им се получи.

Нанси – Монако
Прогноза: 2 @ 1.50

Монако извървя много дълъг път преди да стъпи на върха, най-накрая го стори и не изпусна водачеството. Това е белег на израстване, макар в тима да има присъствие на няколко много млади футболисти, те по никакъв начин не пречат, дори напротив. Продълава да се шуми около появилата се на футболния небосклон Мбапе. Вчера няколко световни медии тиражираха, че той е постигнал договорка с Реал Мадрид и дори това да е така, той първо ще стане шампион на Франция, а след това ще потегли към Испания, а цяло Монако ще му остане благодарно за вечни времена. Тимът на Леонардо Жардим направи поредна голяма крачка към титлата преди седмица когато не се пропука и срещу Тулуза, а точно в този кръг ще се изпари и остатъкът от надеждите на ПСЖ за обрат в спора за титлата. Нанси ще бъде надигран във всички отношения и ще бъде побутнат от Монако към втора лига.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации