27.7 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта – Реал Мадрид, Примера Дивисион, Испания, 07 яну 2018

Испания, Примера Дивисион, XVIII-ти кръг

Реал Мадрид гостува на Селта в двубой от 18-ия кръг на „Примера Дивисион“. Мачът на „Естадио Балайдос“ е тази неделя от 21:45 часа наше време.

Отборът на Селта има 21 точки в актива си след шест победи, три равенства и осем поражения от началото на сезона. През седмицата Селта посрещна другия голям отбор – Барселона, но в мач за Купата на Краля и стигна до реми 1:1, преди реванша на „Камп Ноу“ след няколко дни. В първенството „келтите“ не се радват на положителни резултати в последно време. През декември те спечелиха само един от четирите си мача – 3:1 на терена на Депортиво Ла Коруня. При последното си домакинство тимът на Селта загуби с 0:1 от Виляреал, а на 24 ноември записаха успех с 1:0 над Леганес.

Шампионът Реал Мадрид е на четвърто място в подреждането с 31 точки и среща по-малко от лидера Барселона, който е с актив от 45 пункта. За „белия балет“ защитата на титлата изглежда невъзможна, но те са длъжни да влезнат в дълга победна серия след загубата с 0:3 от Барселона в миналия кръг преди Коледа. Реал стартира годината с категорична победа с 3:0 като гост на Нумансия и си подпечата участието на 1/4-финалите в турнира за Купата, тъй като надали втородивизионният тим може да направи обрат в реванша.

Смятам, че гостите ще подходят с много внимание към този мач и няма да подценят съперника. Реал Мадрид няма право на грешка и очаквам да си осигури аванс до почивката и да спечели визитата си на Селта.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации