13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Стоук Сити Прогноза

ЛИВЪРПУЛ – СТОУК СИТИ
Висша Лига, ст. „Анфийлд“
Събота, 28 април 2018 г, 14:30 часа
Залози на живо в efbet

Ливърпул направи сериозна крачка към финала на Шампионска лига, след като по-рано през седмицата победи у дома Рома с 5-2. Мохамед Салах отново бе под светлините на прожекторите, след като благодарение на него Ливърпул поведоха с 2-0 още през първото полувреме. Втората част Садио Мане увеличи преднината на „червените“ до 3-0, а 61-вата и 68-мата минута бяха минутите на Роберто Фирмино оформил резултата до 5-0. В последните 10 минути „римските вълци“ върнаха две попадения, което едва ли бе очаквано, с което все пак имат някакъв шанс на Олимпико.

Именно тези два гола няма как да не притеснят Клоп, а реванша е следващата седмица. Това означава, че специалиста няма как да рискува с първият си състав срещу Стоук Сити, но пък втора поред грешка определено може да им коства третото място в лигата, което обаче не е фатално, тъй като отбора трудно може да бъде изхвърлен извън Топ 4.

Стоук Сити записаха равенства в последните два кръга и все още имат възможност да се измъкнат от зоната на изпадащите. Това ще се случи ако имат невероятен късмет срещу Ливърпул в този кръг и успеят да спечелят в последните два мача, когато приемат у дома Кристъл Палас и в последния кръг гостуват на Суонзи. Точно 4 точки са необходими на „грънчарите“, а програмата е благосклонна тези точки да бъдат възможни за спечелване.

Статистически Ливърпул доминира в последните седем сблъсъка със Стоук Сити, след като спечелиха в шест от тях. Последната среща на тази два отбора се изигра на стадион efbet през ноември месец миналата година, когато „червените“ спечелиха с лекота с 0-3. В последните четири победи над Стоук, Ливърпул отбеляза цели 13 гола и при едни други обстоятелства едва ли щяхме да се поколебаем да изберем „червените“ за победител в този мач.

В този мач обаче ще е доста рисковано да заложим за успех на Ливърпул при това на коефициент от 1.25, който няма никаква стойност. Това не означава, че „грънчарите“ ще спечелят този мач, но твърде вероятно е срещата да завърши наравно, както се случи и в предходния кръг, когато Ливърпул завършиха 2-2 с Уест Бромич. Опцията Стоук Сити да отбележат два гола във вратата на Лорис Кариус е оценена доста високо – до 5,00 коефициент, но ние ще заложим на +1,5 хендикап за Стоук Сити при 2.00 коефициент!

Прогноза Ливърпул – Стоук Сити: +1,5 АХ Стоук Сити @ 2.00 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:00 ч. на 26.04.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации