16 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес (14 април 2019)

Киево и Наполи ще разпределят едни точки, които няма да изиграят някаква кой знае колко съществена роля върху бъдещето и на двата тима. „Летящите магаренца“ са сигурен изпадащ и няма начин на света, по който да стигнат до спасението, каквото и да сторят в оставащите кръгове. Някъде тук, след домакинството им на Наполи, изпадането ще бъде официализирано, така че със сигурност феновете на „Марк Антонио Бентегоди“ ще са изпълнени с тягостни чувства.

Наполи ще предпочете да съхрани една много голяма част от топ футболистите си за задаващата се така ключова битка с Арсенал от реваншите в 1/4-финалите на „Лига Европа“. Това ще позволи на домакините ако не друго, то поне да намерят път към вратата на втория най-силен в страната. Някак си, като по чудо, една от най-силните срещи за „летящите магаренца“ в хода на целия сезон дойде не къде да е, а точно на „Сан Паоло“ в Неапол, като съумяха да откраднат точка от там след едно скучновато нулево реми.

Продукцията в ответния мач няма да има нищо общо като ще прикове погледите с високата скорост на игра, многото положения и най-вече голове.

Истинско футболно изкуство сътвориха градските съперници, които продължават да правят дербито помежду си безкрайно зрелищно и приковаващо все по-голям интерес. Това, което със сигурност може да извиси това противопоставяне до коренно различно ниво, е свързано с индивидуалните изяви на участниците в него и по-конкретно ако някак си поне един от тях най-накрая успее да направи следващата стъпка и да се превърне в постоянна част от Топ 8 с което да изпитва постоянна нужда от спечелването на победа след победа.

Понастоящем Сампдория е 9-и в класирането, а Дженоа – 15-и като в каквато и посока да потеглят трите точки от съперничеството им, няма да се стигне до някаква сериозна промяна в таблицата по отношение на най-важните места – тези от крайностите. Точно това ще е факторът, който ще позволи на участниците в дербито да се отпуснат и да се наслаждават на играта, творейки по зеления килим като и тук, по подобие на сблъсъка им отпреди няколко месеца, головете да са на почит.

Айнтрахт Франкфурт е в топ 5 на най-бързо прогресиращите тимове в хода на настоящия сезон. Тимът направи страшно много хубави неща и продължава да ги прави, творейки на зеления килим. Със сигурност този отбор дава категорична заявка за това, че в близките минимум 5 години ще е много голям фактор не само във футбола на местно равнище, а и на европейската сцена изобщо. Цел номер едно за него е да задържи част от най-добрите си футболисти, точно тези, които са в основата на настоящия му разцвет и навярно ще го направи, тъй като е финансово обезпечен и няма никакви затруднения в това отношение. Единствената спънка за записването на истински разгром от много сериозно измерение в домакинството на Аугсбург е свързана с големия брой травмирани футболисти. В това отношение положението в редиците на гостите е същото, така че това със сигурност ще компенсира. В никакъв случай отсъствието на който и да било от намиращите се в двата лазарета няма да повлияе на головата фиеста, тъй като най-големите фигури са на разположение и точно те ще направят футболния спектакъл пълен.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации