13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози троен залог за петък – 28 февруари

Три мача в права колонка за деня

Фортуна Дюселдорф – Херта Берлин

Прогноза
 Над 2,5 @ 1.72 коефициент

*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол
?AffiliateCode=betano&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19

Петъчен е първият сблъсък от Премиършип този кръг. Норич и Лестър са в схватка, от която точката няма да значи кой знае какво за тях, а трите – страшно много. „Лисиците“ се пропукаха по един много лековат начин в голямото дерби с Ман Сити преди седмица и така изостанаха чувствително от второто място. Това по никакъв начин не омаловажава прекрасният им прогрес, който ще продължи и в оставащите кръгове. Просто ще отидат на „Керъл Роуъд само за едно – да се надиграват със своя съперник, който в случая е Норич, и да донесат върховното удоволствие на феновете от красотата на великата игра.

„Канарчетата“ изостанаха страшно много от основната група и не са никак малко хората в Англия, които вече са ги отписали от каквато и да било битка за оцеляване. Една победа точно срещу силен съперник, какъвто несъмнено е Лестър, е в състояние да ги върне в голямата игра. Норич просто ще загърби всякакви действия в собствената половина и от самото начало ще има желание да се надиграва с иначе в пъти по-класния си съперник. Головете в този мач са нещо задължително, а коефициент като 1.72 е повече от добър в efbet.

Залцбург – Айнтрахт

Прогноза

1 @ 1.80 коефициент
*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Простивопоставяне, което просто трябваше да се проведе вчера, но беше отложено заради така силния вятър в Австрия. Залцбург се сгромоляса и то много брутално в първото съперничество с немския съперник, отстъпвайки с 4:1 и така вече има необходимост от някакво чудо, за да се върне в играта. Точно този отбор обаче неведнъж през последните години е демонстрирал, че е способен на подобни неща. Само преди няколко месеца той навакса пасив от 3 гола срещу Ливърпул и то насред „Анфийлд“, така че при всички положения въобще, въобще не е за отписване.

Залцбург има страшна сила в своето нападение, което ако функционира на познатото ниво, то в никакъв случай не е изключено и да се стигне до главоболия за Айнтрахт въпреки разгрома от първия мач. След него немският тим на свой ред се пропука срещу Унион Берлин и то на собствения „Комерцбанк“, записвайки втора поредна загуба в първенството. Айнтрахт ще бъде сериозно пресиран и надигран от Залцбург като победата ще отиде в актива на домакините.

Дюселдорф – Херта

Прогноза

2Х @ 1.55 коефициент
*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Мащабният проект на Херта Берлин беше стартиран и това, че в момента тимът все още не разгръща най-добрия си футбол в никакъв случай не е изненадващо. Той се подсили с няколко много класни футболисти, които просто имат необходимост от това да се сработят един с друг и резултатите ще се окажат налице. Херта направи истински удар с привличането на централния нападател на Милан Крищоф Пьонтек, който направи фурор преди да се присъедини към „росонерите“. Той определено е такъв тип, който има много сериозен усет към гола и който ще започне да го демонстрира и с фланелката на Херта и то в най-скоро време. Неговият тим изостана като отново е във втората част на таблицата, а зоната на изпадащите вече е на разстояние от едва 6 точки. При положение, че най-добре стоящият от тимовете в нея, е точно следващият съперник, то това е възможност на практика да бъде подпечатано оцеляването със записването на победа. Херта е по-класният от участниците в този сблъсък и определено ще демонстрира това и на игралното поле, като в крайна сметка няма да загуби, макар и на „Меркюр Шпийл-Арена“.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации