13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Емполи – Ювентус, прогноза

Шампиона Ювентус гостува на Емполи в среща от 10-ия кръг в италианската Серия А. Двубоят помежду им е с начален час 19:00ч. на 01.11.2014г. събота. Сайта на Efbet.com предлага следните коефициенти за двубоя: успех  за Емполи – 7,50, равен – 4,20 и победа за Ювентус – 1,44.

Емполи е на 17 – то място в класирането точно над чертата на изпадащите. Отбора има сепечелени седем точки. А в последните си два мача претърпя тежки загуби от преки конкуренти за изпадане – 0:4 от Каляри и 1:3 от Сасуоло. Емполи е с втората най – слаба защита в Серия А, допуснала 16 гола в девет мача. Ювентус не е подходящия съперник за подобряване на тази негативна статистика. Под въпрос за двубоя са: Тиберио Гуаренте и Луиджи Сепе.

Ювентус разделя първото място с Рома с актив от 22 точки. Шампионите претърпяха първото си поражение през сезона –  1:0 срещу Дженоа през седмицата. А като се в предвид трудната победа над Палермо с 2:0 и хикса със Сауоло 1:1 в последните два кръга е видно, че тимът не се намира в най – добрата си форма. Мачът с Емполи е идеалната възможност за отбора на Масимилиано Алегри да покаже силните си страни, които демонстрира в първите кръгове на „калчото“. Сред контузените в техния лагер са: Симоне Пепе, Андреа Бардзали, Патрис Евра и Мартин Касарес.

Моята прогноза е побада на шампионите с над 2,5 гола. Като затова говори и статистиката от последните осем мача помежду им, в седем от тях резултатът завърши над 2,5 гола.

Гледай Емполи – Ювентус на живо ТУК!

Прогноза Емполи – Ювентус над 2,5 гола

Сигурност: 7/10

Коефициент:  2,00 в Efbet.com

 

Последни 6 директни срещи:

Емполи – Ювентус 0:0

Ювентус – Емполи 5:3

Емполи – Ювентус 2:1

Ювентус – Емполи 3:0

Ювентус – Емполи 2:1

Емполи – Ювентус 0:4

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации