13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта Виго – Гранада, прогноза

В събота (08.11.2014г.) от 23:00ч. на стадион „Балаидос“ Селта Виго посреща Гранада в двубой от 11 – ия кръг на испанската Примера дивисион. Двата отбора са се изправяли един срещу друг осем пъти, в които домакините имат три победи, толкова на брой са и равенствата, а гостите са се поздравили с два успеха. Коефициента за победа на Селта Виго в Efbet.com се оценява на 1,57, хикса е 3,80, а залог за успех на Гранада е с коефициент от 6,00.

Селта Виго продължава да изненадва всички със силното си представяне в испанският шампионат. Тимът заема 6 – то място с 19 точки и голова разлика 17 -11, след пет победи, четири равни мача и едно поражение. Селта Виго е в поредица от три срещи без загуба, а в последният кръг победиха като гост Барселона с 0:1 насред „Ноу Камп“. В атака силно впечатление правят имената на Нолито и Хоакин Ларивей, които са се разписали общо 12 пъти досега в Примера. Под въпрос за двубоя са: Борха Оубина, Аугусто Фернандес и Карлес Планес. Селта Виго се е устремила към местата даващи право на участие в европейските клубни турнири догодина и съперник като Гранада няма как да им се противопостави.

Целта пред Гранада е оставането в испанският елит и през следващия сезон. За сега тимът изпълнява тази си цел. Гранада е на 15 – то място с 9 спечелени точки и голова разлика 6 – 17, след два успеха, три равенства и пет загуби. Отборът е един от двата състава в Примера дивисион с най- слабо нападение. Именно отбелязването на голове се явява най – сериозният проблем пред Гранада. Тимът е в много слаба серия, като в послединте си шест срещи има пет загуби и само едно равенство. Сред контузените са: Луис Мартинес, Пити, Дервин Мачис, а наказан е Фран Рико.

Гледай Селта Виго – Гранада на живо ТУК!        

Прогноза Селта Виго – Гранада 1

Сигурност: 6/10

Коефициент: 1,57 в Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации