12.9 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул гони задължителна победа срещу Базел

В мач от 6-ия кръг на група B на Шампионската лига, във вторник вечер (09.12.2014 година) от 21:45 часа на Анфийлд, един срещу друг се изправят Ливърпул и Базел. Коефициентите за двубоя предлагани от водещия букмейкър Бет365 са както следва: 1.75 за победа на домакините, 3.80 за равенство и 5.25 за победа на гостите. Съдийската бригада ще бъде от Холандия, като главен рефер на двубоя ще бъде Бьорн Куйперс. Срещата можете да следите онлайн на живо директно от ТУК. Мача между двата отбора от първия кръг на групата на Сейнт Якобс Парк завърши с победа за Базел – 1:0

Ливърпул е с последен шанс да спаси сезона си в този мач. Мърсисайдци се представят много слабо в шампионата, а тук ако не спечелят ще отпаднат. През уикенда, червените завършиха при нулево равенство на Анфийлд срещу Съндърланд. В групата си в Шампионската лига, Ливърпул е само с 4 спечелени точки и ще трябва да хвърли всичко срещу Базел за да продъжли напред. Стивън Джерард получи почивка срещу Съндърланд, но сега ще бъде в стартовия състав. Капитана на мърсисайдци ще действа в по-предни позиции и ще подкрепя единствения здрав нападател в състава – Рики Ламбърт. Лукас Лейва и Коло Туре ще запазят местата си в стартовата единайсеторка след добрите си игри напоследък. Очаква се Брендън Роджърс да заложи на по-опитния Хосе Енрике на позицията на левия бек, а младия Алберто Морено да остане на пейката. Марио Балотели и Даниел Стъридж пропускат мача поради контузии. Въпреки слабия мач срещу Съндърланд, Ливърпул е във възход в последните 2-3 седмици и ще иска да зарадва своите привърженици с победа в този двубой.

Базел ще търси точката в това гостуване на Анфийлд. Швейцарците са втори в групата с 6 точки, а в първия мач се справиха у дома с Ливърпул с 1:0. Водения от Пауло Соуса отбор е с приповдигнато самочувствие след като победи с 3:0 през уикенда Цюрих. Марко Щрелер се завърна в този двубой след дълго отсъствие, но ще остане на пейката в Англия. Матиас Делгадо се отчете с 2 гола в този мач и се очаква именно той да е на върха на атакта срещу Ливърпул. На скамейката ще остане младия Бриан Емболо. Халфа Сери Дие се завръща след наказание от 2 мача за червения картон получен в София срещу Лудогорец. Българина Иван Иванов е единствения контузен в лагера на швейцарците.

Подкрепяни от своята великолепна публика на Анфийлд, домакините ще са окрилени по пътя към победата. Ливърпул има по-класните играчи и е време да се събуди в Шампионската лига. Успеха за мърсисайдци е оценен на 1.75 в Efbet и смятаме, че е най-добрия избор в този вълнуващ двубой.

Следете мача на живо Тук.

Прогноза: Ливърпул – Базел 1
Сигурност: 7/10
Коефициент: 1.75 в Efbet

Един срещу друг:
01/10/14 ШЛГB Базел – Ливърпул 1:0
12/11/02 УШЛН Базел – Ливърпул 3:3

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации