12.9 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аякс тръгва към титлата с успех над Фейенорд

В дерби мача от 19-ия кръг на холандската Ередивизия в  неделя (25.01.2015 година) от 13:30 часа на Амстердам Арена един срещу друг се изправят Аякс и Фейенорд. Коефициентите за двубоя предлагани от водещия букмейкър Бет365 са както следва: 2.10 за победа на домакините, 3.50 за равенство и 3.00 за победа на гостите. В началото на сезона двата отбора играха в Ротердам, където гостите от Аякс спечелиха минимална победа с 1:0 след гол на Ван Райн в началото на мача. Срещата можете да гледате онлайн на живо директно от ТУК.

Аякс стартира втория дял на сезона с успех над Грьонинген с 2:0. Амстердамци подходиха доста пестеливо и решиха двубоя едва в самия му край с гол на резервата Капелхоф. Въпреки това Аякс остава на второто място в класирането, на 4 точки зад лидера ПСВ. С оглед на това, момчетата на Франк Де Бур нямат право на грешка в дербито с Фейенорд в противен случай титлата става трудно постижима. Николай Бойлесен ще се завърне на позицията на левия бек след контузия и ще замени Хайро Ридевалд в стартовата единайсеторка. Основния централен защитник Жоел Ветман обаче е с травма и пропуска мача. Виктор Фишер също има проблеми и ще остане извън групата за дербито.

Вероятен състав: Клиесен, Райн, Хоорн, Мойсандер, Бойлесен, Клаасен, Сереро, Андерсен, Шьоне, Милик, Кишна;

Фейенорд спечели срещу Твенте  с 3:1 преди седмица, с което запази 3-тото си място в класирането, но много далеч от лидерите в класирането. Ротердамци пристигат на Амстердам Арена в завидна форма като гост. Далеч от своя стадион, Фейенорд е непобеден в 14 от последните си 15 срещи. Преди двубоя, треньора Фред Рутен няма почти никакви кадрови проблеми. С травма е единствено Елвис Ману, който ще остане извън групата за двубоя. С оглед на това Рутен вероятно ще избере да започне с единайсеторката победила Твенте през миналата седмица на Де Куип.

Вероятен състав: Вермеер, Буларуз, Беек, Конголо, Нелом, Класи, Ахмади, Тоорнстра, Имерс, Боетиус, Казим-Ричард;

Аякс влиза в дербито в серия от 6 поредни победи на своя Амстердам Арена. Домакините имат доста сериозно предимство в мачовете срещу Фейенорд в последно време. Класата на отбора на Франк Де Бур е по-голяма, а целта е титлата. С оглед на това ще потърсим успех за Аякс при примамливия коефициент от 2.10 в Efbet.

  Гледайте мача на живо Efbet

Прогноза: Аякс – Фейенорд – 1

Сигурност: 7/10

Коефициент: 2.10 в Efbet

 

Един срещу друг:

1/09/14      ЕРЕ    Фейенорд – Аякс  0:1

02/03/14    ЕРЕ    Фейенорд – Аякс  1:2

22/01/14    КХ     Аякс – Фейенорд  3:1

18/08/13    ЕРЕ    Аякс – Фейенорд  2:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации