Футболни прогнози за подбрани срещи от предстоящият кръг в Лига 1

Обосновани футболни прогнози за онлайн залог в Efbet! Провери коефициента в Efbet, сравни с предлаганите ставки на Еврофутбол и направи топ залог с нашите майсторски футболни прогнози на част от мачовете в събота, от XX-тия кръг на френската Лига 1:

Анже – Бордо
Прогноза: Под 2,5 гола Efbet

Очакванията за тази среща в събота определено са за ниска резултатност. Анже регистрира три поредни загуби, а последният им успех в лигата е от преди повече от два месеца. Отбора съвсем скоро ще се окаже сред застрашените от изпадане, а предстоящия им съперник само ще допринесе това да се случи по-бързо. Бордо също бе в лоша серия, но я прекъсна с равенство в изминалия кръг с Ница, в което не падна нито един гол. Отбора заема средата на таблицата и е далеч по класния от двата тима, но в редиците на Жослен Гурвенек има доста липсващи титуляри, и няма да е изненада да станем свидетели на безинтересна среща с малко на брой попадения.

Двубоя Анже – Бордо е в събота (14.01.2017 г.) от 21:00 часа българско време.

Лориен – Гингам
Прогноза: 2 Efbet

Една смела прогноза за победа на гостуващия Гингам, който се представя доста добре в шампионата. Със своето пето място в таблицата, момчетата на Антоан Комбуаре имат амбиция да успеят да се преборят за 4-тото място, а за целта не трябва да пропускат точки срещу подобни съперници. Лориен имат единствената цел да се спасят от изпадане в Лига 2, което ще се случи доста трудно, имайки предвид слабата им игра през целия изминал полусезон. Отбора продължава да е на последно място в лигата, а за капак на всичко ПСЖ ги „поздрави“ с 0-5 в изминалия кръг.

Двубоя Лориeн – Гингам е в събота (14.01.2017 г.) от 21:00 часа българско време.

Монпелие – Дижон
Прогноза: Под 2,5 гола Efbet

В тази среща и двата отбора не са сред най-резултатните в Лига 1. В изминалия кръг домакините допуснаха загуба с 0-1, с което продължават да се намират в долната половина на таблицата, но засега сравнително далеч от опасната зона. Техния съперник в лицето на Дижон успя да приеме „глътка въздух“ след победата над Тулуза в изминалия кръг, с което остават над опасната зона, но съвсем близо, което се случи след осем поредни неуспеха. Все пак Дижон е новак в лигата и ще се опита да си спечели поне точката от подобни гостувания, поради което едва ли ще видим повече от два гола в тази среща.

Двубоя Монпелие – Дижон е в събота (14.01.2017 г.) от 21:00 часа.

Тулуза – Нант
Под 2,5 гола Efbet

Поредния троен мач в Лига 1, който прогнозираме с малко на брой голове в крайния резултат. Домакините изживяват някаква криза, тъй като успяха да спечелят само една точка в последните два кръга, при положение, че съперниците им бяха далеч под тяхната класа. Имат проблеми с контузени футболисти, но има нещо друго, което „куца“ в този отбор, макар засега да заемат горната половина на таблицата. Нант от друга страна се посъживи, и след като бе забравил как се печелят точки, успя да регистрира два поредни успеха. Явно промените в ръководния състав са били наложителни, и Сержио Консенсао засега успява да даде някакви надежди за спасение от изпадане. Нант е точно над опасната зона, и с мач по-малко от останалите отбори замесени в битката за оцеляване.

Двубоя Тулуза – Нант  е в събота (14.01.2017 г.) от 21:00 часа.

Удвой сметката си с регистрация в Efbet! Получи бонус от 100 лева на първите депозирани 100 лева по твоя акуант! Регистрирай се още сега и направи първия залог без риск! Регистрация в Efbet >>>