А група: Ботев Пловдив – Левски

Ботев Пловдив - ЛевскиБотев Пловдив и Левски в един от очакваните мачове тази седмица от А група. Двата отбора излизат един срещу друг тази събота от 15:00 часа.

Ботев Пловдив получиха два звучни „шамара” в последните си три визити на Левски и сега ще имат възможността да си го върнат на свой терен. 3-1, 5-0, 0-1 и 6-0 са последните резултати между двата отбора, като Левски побеждава във всички от тях.

Очаква се препълнен стадион и напрегнат мач, тъй като изхода на тази среща до голяма степен ще определи възможностите на всеки един от двата отбора за класиране в европейските турнири. Ботев Пловдив влизат в кръга от 5-та позиция с 29 точки в актива си, а „сините” от Левски са само на точка от първото място!

В съботния следобед Левски ще трябва да премери сили освен с футболистите на терена и с тактика Мъри, който дълго време беше начело на Левски, постигайки завидни резултати. От изгонването му до ден днешен, Левски изпитва различни трудности и едва след близо две години е близо до титлата, но дали ще успее да я грабне, това е друг въпрос.

Мъри ще атакува с всички възможни похвати бившия си клуб, като в помощ ще са му и много от бившите играчи на Левски привлечени от Ботев. Веско Минев заедно с Мариян, Дяков и Цветков се подвизават завидно добре в пловдивския клуб, като основно те ще бъдат използвани като противодействие на „сините”. Освен от към играчи, в ръководството на Ботев Пловдив се намират и други „левскари” – Цветанов и Сашо-Кривия.

Определено сблъсъка ще е тъмно син, а на софиянци ще им е адски тежко! Различните спортни коментатори дават много интересни футболни прогнози, изваждайки Левски като фаворити, нещо което обаче съвсем няма да е така. „Синята кръв” в домакините не е никак малко, което за мен накланя везните в полза на Ботев, а и време е вече пловдивчани да се поздравят с една победа!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЩутгарт ще излъже Лацио
Next articleФутболна прогноза за КПР – Съндърланд
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!