РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Аяксите продължават да се развиват с огромно темпо. Техният толкова млад и в същото време перспективен тим направи един брилянтен сблъсък срещу „шпорите“ преди седмица, който завърши с минимална победа, а тя беше най-малкото възможно на фона на демонстрираното от двата тима.

Няма как този състав на Тен Хааг да не се наслаждава на футбола и то при положение, че това навярно е последният сезон, в който той играе в този си вид. Още след края на настоящата кампания една голяма част от младите му таланти ще бъде разграбена от най-големите футболни колоси в света срещу огромни трансферни суми, но в оставащите няколко сблъсъка от сезона, аяксите ще се насладят на това, което сътвориха в рамките на последните две-три години.

„Шпорите“ се пропукват все повече в отбрана и не се вижда как ще запазят вратата си суха точно срещу този тим на Тен Хааг, играещ толкова зрелищен и в същото време все толкова успешен футбол. Това е нещо, което холандците заслужават като перла в короната на цялото си развитие е участие във финал на ШЛ, а дублирането на победата им срещу Тотнъм ще е поредната стъпка в тази посока.

Прогноза: 1 @ 2.25 коефициент в efbet