Нов бонус акумулатор от Sportingbet

Sportingbet за пореден път изненада своите клиенти. Този път букмейкъра предлага интересен акумулатор бонус до 200 лева при залог на футболни мачове или на тенис.

За да се възползвате от акумулатор бонуса на Sportingbet и да прибавите до 200 лева към печалбата си е необходимо следното:

На първо място трябва да заявите желанието си за акумулатор бонус, като кликнете на бонус бутона „Аз искам бонус“, който се намира в секцията „ПРОМО“ на заглавната страница на Sportingbet. След това трябва само да направите залог на три или повече футболни срещи или тенис, като минималния коефициент на среща трябва да е равен или повече от 1.20. В зависимост от броя на срещите играни от вас в права колонка, Вие ще получите допълнителен бонус при печалба както следва:

Печалби при акумулатор бонуса на Спортингбет
Съгласно таблицата „троен“ означава три срещи в права колонка, „четворен“ четири и т.н., като максимума са осем селекции или повече, при които ще получите 35% допълнителен бонус към печалбата Ви.

Важно е да знаете, че всички натрупани от Вас бонус акумулатори ще се изплащат директно по вашата игрална сметка в Sportingbet всеки понеделник, следващ последния Ви залог.

За акумулатор бонуса не важат залози направени на виртуален футбол или тенис. Максималната сума на бонус акумулатора на седмица е 200 лева, като тази стойност се изчислява на база на нетната Ви печалба, т.е. чистата печалба от залога. Например ако сте заложили 100 лева на 3 срещи при общ коефициент от 3.00, то печалбата ви е 300 лева, а чистата печалба 200 лева и бонуса начислен на 200 лева печалба при три селекции е 10% или 20 лева.

За да изтеглите средствата изплатени Ви от Sportingbet като акумулатор бонус, то същите трябва да се превъртят поне 3 пъти на коефициент от минимум 1.50 или по-висок.

Пожелаваме Ви успех!

Sportingbet акумулатор бонус