Тежко домакинство за Албания срещу Дания

В мач от Група I на квалификациите за Евро 2016, един срещу друг застават националните отбори по футбол на Албания и Дания. И двата отбора са водачи в групата с по 3 точки в актива си. Дания победи Армения с 2-1, а Албания се справи с Португалия като гости с 0-1. Останалият пети отбор в групата е Сърбия, но те все още нямат изиграна втора среща и ще играят по-същото време срещу Армения.

Албания

Албания поднесоха неприятна изненада на Португалия и продължават своя път към Евро 2016 приемайки коравия тим на Дания. Футболистите на Джани Де Биаси ще излезнат с приповдигнат дух и настроение, силно мотивирани за първа домакинска победа. Отбора на Албания бе малко подмладен в последните две години. Привлечени бяха нови нападатели, засили се и халфовата линия. В дефанзивен план пък разполагат с опитните Кана и Мергим Маврай. Биаси няма защо да променя както тактиката, така и титулярния състав, така че ще ги видим в същият вид, както и срещу Португалия.

Дания

Дания очаквано спечелиха трите точки срещу Армения. Сега пред селекционера Олсен е наред първото сериозно изпитание, тъй като Албания ще бъдат силно мотивирани след победата им над Португалия. Вероятно отбора ще заложи на дефанзивен стил на игра, тъй като точката ще е много ценна на този етап, защото само тези два отбора разполагат с точки след първия кръг. В следващия етап са домакини на Португалия и там няма да им е никак лесно. Дания са майстори на изненадващите контратаки, на което ще заложи и Олсен. В кадрови план Бендтнер се завръща в игра, а контузен остава само Даниел Агер.

Албания – Дания ПРОГНОЗА:

Статистиката посочва Дания като фаворит в този мач, но не трябва да изключваме Албания. Футбола при домакините се разви в последните години, а и след триумфа в Португалия момчетата на Де Биаси ще се опитат да завоюват нови три точки. Равенството се очертава като приемлив вариант и за двата отбора.

Прогноза: +0.0 АХ Дания при 1,60 коефициент (Efbet)

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЕвро 2016: Армения срещу Сърбия
Next articleАвстрия – Черна гора, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!